Fashion&Beauty Favorieten

Favoriet – Etos app

etos app

Etos is bezig met vernieuwen, en daar hoort natuurlijk een app bij. Na het lezen van een aantal hele lovende artikelen besloot ik de Etos app zelf te downloaden op mijn iPhone. Ik heb hem nu een aantal weken en ik ben super enthousiast!

Etos wil Nederlanders motiveren om meer te bewegen. Een goed voornemen denk ik zo! De app heeft dan ook een ingebouwde stappenteller. Zo kun je zien hoeveel stappen je op een dag zet, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel je in een week bewogen hebt. Super handig! Soms ook wel confronterend, zo zijn er dagen dat ik nog geen 1000 stappen zet (vooral in het weekend..) terwijl het 10.000 stappen per dag het streven is. Gemiddeld zet ik zo’n 5000 stappen per dag.

 

Het ALLERleukste aan de Etos app is dat je beloont wordt wanneer je bijvoorbeeld 50.000 stappen in het totaal hebt gezet. Je mag dan gratis een product ophalen bij Etos. Hoe leuk en motiverend is dat! Stappentellers zijn leuk, maar als je dan ook nog eens een verrassing krijgt is dat extra motiverend. Ik neem nu vaker de trap en probeer meer te lopen. Ik ben helemaal geen sporter maar dit stimuleert me wel echt om actiever te worden. Vooral d

Soms is er ook ‘zomaar’ een actie. Zo mocht ik afgelopen week al een gratis product ophalen terwijl ik nog niet eens de 50.000 stappen had gehaald. Ik haalde een Andrélon conditioner op en mijn moeder een Dove douchegel.

Ook krijg je de nieuwste aanbiedingen te zien in de app, inclusief een persoonlijke aanbieding. Je kunt ook de folder doorbladeren op je telefoon en je kunt de dichtstbijzijnde vestiging van Etos zien. Je hebt op je smartphone een pas die ze scannen wanneer je een product ophaalt. Heel tof.

Ik ben helemaal enthousiast! Zouden jullie de Etos app downloaden?

signature

 

 

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.