Favorieten Lifestyle

Favorieten van oktober 2019

Oktober is weer voorbij, maar wat was het een fijne maand! Ik ontdekte heel veel nieuwe favorieten en daarom leek het me leuk om die weer eens met jullie te delen. Het zijn favorieten op meerdere gebieden: zo ontdekte ik twee leuke series, een hele goedkope én lekkere douchegel en een challenge die ik wil gaan doen. Kijk je mee naar mijn favorieten van oktober?

 • Cien lotus flower douchegel

Toen we op vakantie gingen, besloot ik expres om geen douchegel mee te nemen maar het daar te kopen. Wanneer je die geur dan weer ruikt krijg je altijd dat vakantiegevoel! De eerste dag was ik met mijn moeder even bij Lidl en besloten we daar douchegel en shampoo te kopen. Wat me echter verbaasde is dat ze allebei enorm fijn zijn! Vooral de douchegel met de geur van lotusbloemen ruikt echt heerlijk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze soms liever gebruik dan mijn Rituals douchegel. De douchegel van Cien (zo heet het huismerk van Lidl) kostte ongeveer €2,-.

 • Plan coeur

De herfst is natuurlijk het perfecte seizoen om lekker te Netflixen en dat deed is dus ook. Alhoewel ik geen echte bingewatcher ben, ontdekte ik toch weer leuke series. Eén daarvan is “Plan Coeur”. Een super leuke Franse serie die zich afspeelt in Parijs. Het eerste seizoen keek ik al een tijdje geleden en inmiddels staat er een tweede seizoen op Netflix. Het gaat over een groepje vriendinnen, eentje is verlaten door haar vriend en ter afleiding huren haar vriendinnen een gigolo in zonder dat zij dit weet. Uiteindelijk wordt ze verliefd op hem. Een heerlijke, grappige feelgood serie.

 • TOON

Jaaaa, na Undercover weer een Nederlandse serie op Netflix! Toon gaat over, je raadt het al, Toon. Hij gaat viral en wordt beroemd terwijl hij dat helemaal niet wil. De mensen om hem heen regelen het allemaal wel even voor hem en de awkward en verlegen Toon heeft niets te zeggen. Er zit enorm veel droge humor in deze serie en ik heb al een aantal keer heel hard gelachen. Hele dikke aanrader!

 • Apple watch

In september kocht ik een Apple watch. Het stond al een tijdje op mijn “wishlist” en toen ik weer wat meer wilde bewegen leek het me een hele fijne stimulans. Daarnaast vond ik hem ook gewoon mooi en hou ik van gadgets 😉 Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik er heel erg blij mee ben. Ik gebruik hem vooral om mijn beweging en hartslag bij te houden, mijn agenda te bekijken, te bellen in de auto (handsfree!) en te shazammen. Ik heb een aantal verschillende bandjes en ik ben ook helemaal fan van de verschillende wijzerplaten die je in kunt stellen. Wat mij betreft echt een favoriet!

 • Gerolstein

Begin oktober ging ik met mijn ouders en Nora een weekje naar Duitsland. We zaten in de Eifel, in het plaatsje Gerolstein. Ook dit was een favoriet want het is een prachtig plaatsje met leuke restaurants en wat winkels. Vooral de natuur is super mooi, het is omringt door bossen en er zijn veel kastelen in de buurt. In deze diary vertelde ik er al meer over.

 • 30 days minimalism challenge

In oktober zag ik bij Jennie dat ze de “30 days minimalism challenge” heeft gedaan. Ik vind dit zo onwijs inspirerend om te zien, dat ik het nu zelf in november ben gaan doen. Het idee is dat je 30 dagen lang iedere dag opruimt. Op dag 1 is dat 1 ding, op dag 2 zijn het er twee etc. Op de 30e dag doe je dus 30 dingen weg! En in het totaal heb je meer dan 400 items weggegooid. Fascinerend toch? Ik ben de uitdaging aangegaan en ga tot nu toe heel goed (het echte moeilijke gedeelte moet natuurlijk nog komen, namelijk de laatste dagen van de maand waarbij je heel veel weggooit). Eind november heb ik dus alles opgeruimd en ga ik ook meteen mijn slaapkamer leeghalen: ik ga verven en wil een nieuw bed + nieuwe kledingkast.

Wat zijn jouw favorieten van oktober?

 

 

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Ilona Wielinga
  10 november 2019

  Mijn favorieten waren sowieso het nieuwe seizoen van Disenchantment en Bojack Horseman. Oh en ik ben begonnen aan Sorjønen, ook een onwijs goede serie.

 • Beantwoorden
  Edith-Sofia
  11 november 2019

  Oeh die serie klinkt echt leuk! Die ga ik onthouden. Ik ben altijd opzoek naar leuke nieuwe series. Wauw, wat goed dat je de challange gaat doen. Ik ben zelf ook aan het opruimen, maar durfde de challange nog niet aan.

 • Beantwoorden
  Suzanne
  11 november 2019

  Leuk om te zien! Een apple watch.. Stront duur ding, maar denk dat het wel een motivatie kan zijn om meer te bewegen bijvoorbeeld. Ik zelf heb bijvoorbeeld de fitbit op mijn verlanglijstje staan, maar ook dat vind ik nog te duur (zeker als studentje..)

 • Beantwoorden
  Marloes
  12 november 2019

  Ooooh, ik wist niet dat er van Plan coeur alweer een tweede seizoen online stond! Ga ik vanavond maar bingewatchen, haha. Die challenge lijkt me heel moeilijk, haha. Zeker omdat ik al best veel heb weggedaan. Ik kan het natuurlijk altijd proberen en kijken hoe ver ik kom. Eén van mijn favorieten van oktober is een melkopschuimer die ik heb gekocht. Heerlijk om elke dag te beginnen met een latte macchiato.

 • Beantwoorden
  Mei Qi
  12 november 2019

  Ik vond The Masked Singer super leuk om te zien op tv 🙂 Voor de rest heb ik geen favorieten.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   14 november 2019

   Ja he! Ik vond het ook echt een heel leuk programma 🙂 Hoorde dat er een 2e seizoen komt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.