Persoonlijk

Hallo herfstvakantie!

Hoi lieve lezers! Er was even een beetje stilte van mijn kant. De reden daarvoor was dat ik het gewoon MEGA druk had. Hetgeen wat eigenlijk mijn meeste tijd heeft opslokt de afgelopen weken is mijn stage en school. Ik loop 3 dagen stage en ga 1 dag naar school, de andere dag is bedoeld als “zelfstudie”. Het is heel erg leuk, maar ook heel druk. Ik update jullie en vertel wanneer je weer meer blogs kunt verwachten.

Stage + school

Ik loop dus stage in het ziekenhuis in Rotterdam. Toen ik te horen kreeg dat ik een ziekenhuisstage kreeg, was ik blij maar ook een beetje bang. 2,5 jaar geleden stopte ik namelijk met mijn hele opleiding tijdens mijn stage in het ziekenhuis. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat het niet kwam door mijn opleiding of stage (wat ik toen wel dacht, dat kun je hier lezen) maar puur omdat ik gewoon totaal niet goed in mijn vel zat. Ik heb daarna therapie gehad, reizen gemaakt, mensen leren kennen en vooral mezelf leren kennen. Inmiddels gaat het heel erg goed met me en kan ik veel beter met stress en verwachtingen omgaan. Ook kwam ik erachter dat ik eigenlijk best intelligent ben en het HBO niveau makkelijk aan kan. Eerst linkte ik het niet goed in mijn vel zitten vooral met mijn studie, maar ook dit blijkt onzin. Ik heb een jaartje MBO gedaan maar daar vond ik al helemaal niet mijn plek. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat je vooral jezelf heel erg goed moet kennen en accepteren voordat je kunt omgaan met dingen als stages, beoordelingen, tijdsdruk enz.

En nog iets anders….

Waardoor ik eigenlijk ook de laatste tijd niet echt heb geblogd, is iets heel anders. Ik heb namelijk sinds een tijdje een mega lieve vriend. En als je verliefd bent, ga je natuurlijk liever samen leuke dingen doen dan dat je achter je laptop kruipt….. We hebben elkaar leren kennen in Indonesië en kwamen erachter dat we heel erg hetzelfde zijn. Ik kan 100% mezelf zijn bij hem en hij maakt me heel erg gelukkig. Ik heb lang “gewacht” op echte liefde maar ik kan je zeggen, it was worth the wait! Ik ben super blij met deze positieve ontwikkeling in mijn leven.

Verder hoop ik eens in de twee weken de diary’s online te zetten, en hopelijk ook nog een andere blogpost daartussen. Er zullen weken zijn dat er braaf 3 blogs online komen, maar ook weken dat er geen enkele blog online komt. Mocht je op de hoogte willen blijven, dan kun je mijn Facebook liken (daar komen meteen de blogposts online) of me volgen op Instagram. Voor nu ga ik lekker genieten van de herfstvakantie! Ik ga hard aan mijn schoolopdrachten werken, tijd doorbrengen met mijn vriend en familie, vriendinnen zien en vooral ook lekker uitrusten.

Heb jij ook herfstvakantie? En heb je nog leuke plannen?

Foto boven dit artikel via Unsplash.

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  21 oktober 2018

  Dit klinkt heerlijk zeg en verliefd is altijd een super fijn gevoel. Ik heb nu een relatie van ruim 5 jaar en zijn nog steeds super verliefd en gek op elkaar. We zijn elkaar steeds meer gaan aanvoelen. Natuurlijk heb je op een gegeven moment een gevoel van moeten we dit doorzetten dat moment heeft iedereen weleens gehad denk ik, maar we zijn er beiden voor blijven vechten en nu weten we precies hoe de ander in elkaar zit en dat is nog fijner! geniet van alles wat je gaan doen meis!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 oktober 2018

   Aah dat klinkt echt super lief en fijn! Fijn dat jij en je vriend nog altijd zo gek zijn op elkaar, daar gaan wij ook zeker voor. X

 • Beantwoorden
  Jess
  21 oktober 2018

  Wat fijn dat je een lieve vriend hebt gevonden! Een fijne herfstvakantie toegewenst!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.