Persoonlijk

Hallo griep…

Ik ben dit blogje inmiddels al 10x opnieuw begonnen, maar het lukt me niet zo goed om iets op papier te krijgen. De afgelopen week kwam er niets online, normaal probeer ik altijd wel twee blogposts online te zetten maar dat lukte nu even niet. Het was een leuke, drukke week en nu heb ik helaas een griepje te pakken. “Vroeger” (oke, 1,5 jaar geleden) zette ik wel vaker een kletsblogje online waarin ik gewoon even vertelde wat me op dat moment bezighield. De laatste tijd ben ik kritischer geworden op wat ik online zet en leg ik de lat voor mezelf behoorlijk hoog. Aan de ene kant jammer, want zo “kletsen” is ook wel gezellig.

Even een teken van leven

Ondanks dat ik niet zo heel veel energie heb om iets te typen, wou ik toch even een teken van leven geven. Vrijdag ging ik nog een dagje naar Amsterdam, maar de dag daarna was ik ziek en de vriendin waar ik mee was ook. Hoe bizar is dat?! Ik zou bijna denken dat er iets in het eten of drinken heeft gezeten. Het was trouwens nog een heel gedoe om thuis te komen: de trein voor ons had een aanrijding met een persoon waardoor alle treinen daarna uitvielen. Vervolgens hebben we er meer dan 3 uur over gedaan om thuis te komen en liep ik om 00:15 eindelijk het tuinpad op.

Griep

De dag daarna sliep ik  tot 11 uur en vervolgens was ik 2 uurtjes uit bed en was ik alweer zo moe dat ik weer in bed ben gaan liggen. Daarnaast deed heel m’n lichaam pijn en voelde het zo zwaar. Toen ik ook keelpijn en hoofdpijn kreeg besefte ik me dat dit een vleug van de griep moest zijn… Verder overweeg ik heel erg om de Mirena spiraal er toch weer uit te laten halen omdat ik nog steeds 1,5 week ongesteld ben. Inmiddels word ik er gestoord van en ga ik woensdag even langs de huisarts. Voor nu heb ik mijn werk moeten afzeggen en breng ik eigenlijk de dagen door in bed of op de bank. Thank god voor Netflix! Ik hoop snel weer op te knappen en weer een aantal toffe blogs online te kunnen zetten, ik heb namelijk twee hele leuke hotspots gefotografeerd in Rotterdam die ik graag met jullie wil delen.

Voor nu: nog een hele fijne zondag en een fijne week! Dinsdag komt er (hopelijk) weer een diary online, maar dat ligt aan hoe ik me voel.

Volg op Bloglovin

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  sammie
  4 februari 2018

  Balen dat je de griep te pakken hebt, jij en je vriendin hebben elkaar misschien wel aangestoken. Beterschap!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   4 februari 2018

   Ja dat zou inderdaad best kunnen! Dankjewel X

 • Beantwoorden
  Rachel
  5 februari 2018

  aw… het blijft momenteel ook zolang hangen, beterschap! <3

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   5 februari 2018

   Ja inderdaad, je hoort iedereen erover! Dankjewel <3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.