Persoonlijk

Happy moments #4 – Ik heb mijn contract getekend!

blogfoto2

Na een periode waarin ik even niet zoveel te doen had en ik me soms behoorlijk nutteloos voelde heb ik super goed nieuws gehad. Ik heb namelijk mijn contract mogen tekenen bij mijn nieuwe baan! Ook was het prachtig weer en ging ik skaten in Rotterdam (zonder te vallen!).

Nieuwe baan

Ik heb dus officieel mijn contract getekend bij mijn nieuwe baan, yes! Wat een goed gevoel geeft dat zeg. Ik ga dus overstappen van verpleegkunde niveau 5 (hbo) naar niveau 4 (mbo). Het grote voordeel is dat ik gewoon een baan heb en 36 uur werk (inclusief schooldag). Het bedrijf specialiseert zich in Geestelijke gezondheidszorg en heeft verschillende vestigingen en soorten instellingen. Een heel schooljaar werk ik bij een bepaalde vestiging/afdeling, daarna ga ik weer verder om meer ervaring op te doen. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Wellicht hebben jullie wel meegekregen dat ik stopte op de Haagse Hogeschool vanwege de hele lange reistijden die ik had. Nu werk ik 20 minuten van mijn huis vandaan en kan ik zelfs op de fiets! ZO blij mee. Wel ben ik van plan om tussen nu en een jaar een grote wens in vervulling te laten gaan: mijn eigen autootje. Het liefst wil ik een Citroen C1 in een leuke kleur. Zo leuk om soms weg te dromen.

Wednesday night skate

Ook ging ik deze week skaten in Rotterdam. Hier vind op een aantal woensdagavonden de “Wednesday night skate” plaats. Op zo’n avond ga je met een hele grote groep skaten door de stad. Er zijn wegen afgezet en er rijden wagens mee met muziek. De laatste keer dat ik thuis ging skaten ben ik bijna gevallen waardoor ik eigenlijk niet zo goed meer durfde, maar ik besloot het toch te proberen. Uiteindelijk bleek het super leuk te zijn en ik ben helemaal niet gevallen. Stiekem toch wel een beetje trots op mezelf 😉

Omdat ik nu een baan en school in het vooruitzicht heb voelt het nu alsof ik ook echt vakantie heb. Ik ging natuurlijk al een tijdje niet naar school maar dat voelde toch echt niet als vakantie. Af en toe voelde ik me behoorlijk nutteloos en als ik weer eens later dan 10 uur mijn bed uitkwam vroeg ik me af of het ooit nog wel goed zou komen met mijn ritme. Nu voelt het alsof het “mag”, omdat ik nu ook écht vakantie heb.

In augustus ga ik waarschijnlijk nog lekker op vakantie, ik ga samen met mijn moeder een last-minute boeken. Hopelijk is het dan een beetje goedkoop. Het maakt ons niet uit waar we heen gaan, als het zonnetje er maar schijnt. Verder ga ik nog leuke dingen doen met vriendinnen en gewoon heel erg genieten!

Gaan jullie nog op zomervakantie?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Demi
  10 juli 2016

  Gefeliciteerd met je baan! Super leuk! Ik ga in augustus een weekje naar Berlijn, kan niet wachten 🙂

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   10 juli 2016

   Zo leuk! Berlijn staat ook nog op mijn lijstje 🙂

 • Beantwoorden
  Saskia
  14 juli 2016

  wat super leuk, gefeliciteerd! Wij gaan niet (meer) op vakantie ivm de verkoop van ons appartement. Wel zijn we afgelopen weekend lekker een weekendje weg geweest<3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.