Bloggen Persoonlijk

Een halfjaar iMarjoleine.nl!

IMG_9744 (2)

Het is april, en dit betekent dat mijn blog alweer een halfjaar bestaat! Al een halfjaar www.imarjoleine.nl! Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om een blog te beginnen en als iemand vraagt wat mijn hobby is zeg ik standaard “bloggen”. Het is ook gewoon iets wat ik ZO leuk vind om te doen. Eindelijk een creatieve uitlaatklep, een plek om alles wat in mijn hoofd rondzwerft een plekje te kunnen geven.

In het halfjaar is er veel veranderd. Ik begon met een gratis WordPress site, maar al snel wou ik graag mijn eigen domein. Een paar dagen nadat ik dit had bedacht ‘kocht’ ik imarjoleine.nl. Ook moest ik natuurlijk een mooie lay-out hebben, en ook dit werd gefixt. Waar ik eerst mezelf het doel stelde om elke maandag-woensdag-vrijdag-zondag een blogpost online te zetten, kwam ik er al snel achter dat dit een beetje teveel gevraagd was. Op dit moment probeer ik 2 a 3 artikelen per week te schrijven.DSC_1882

Ik begon met bloggen omdat ik iets miste. Namelijk ervaringen van jonge vrouwen, die niet alleen over leuke dingen schrijven maar ook júist als het even minder gaat. Toen mijn oma overleed dacht ik: “Hoe doe je dat eigenlijk, omgaan met een overlijden?” en “Hoe ga je om met tegenslagen en depressies?”. Toen Noa werd aangereden en er een pootje geamputeerd moest worden googlede ik me ook suf: “Kan een kat leven met 3 pootjes?” “Kat aangereden: wat nu?”, maar nergens kon ik verhalen vinden van mensen die hetzelfde meemaakten. En daar had ik juist zoveel behoefte aan! Ik besloot om mijn blog te beginnen, misschien kon ik iemand helpen door mijn eigen ervaringen te delen.

Natuurlijk schrijf ik niet alleen over de ‘zware’ dingen zoals hierboven genoemd, ik wilde ook graag de leuke en fijne dingen delen. Een ontdekking die ik had gedaan, iets leuks wat ik had meegemaakt of mooie foto’s die ik had gemaakt. Ook daar had ik genoeg inspiratie voor. Zo ging mijn allereerste blogpost bijvoorbeeld over een Budget parfum van Zara, een super leuke ontdekking.

Tot nu toe

Tot nu toe gaat het erg goed met mijn blog. Bovenal vind ik het super leuk om te doen. Steeds vaker krijg ik reacties van nieuwe volgers en ik hoop dat er nog een heleboel bij gaan komen! Ik hoop mensen te inspireren, bijvoorbeeld om te doen wat je leuk vindt en te zorgen dat je goed in je vel zit. Ik probeer ook te schrijven over momenten dat het juist allemaal niet zo super gaat. Het meest openhartige wat ik deelde was dit artikel. Dit was ook meteen het best gelezen artikel sinds ik mijn blog begon. Naar aanleiding hiervan kreeg ik veel reacties. Wat was ik trots dat ik het had gedeeld, dat voelde echt als een overwinning.

De toekomst

In de toekomst hoop ik dat ik nog heel veel dingen kan delen op mijn blog. Zo zou ik graag nog wat persoonlijker worden op mijn blog. Ik schreef blogposts over poes Noa, depressies (ook heel persoonlijk, maar toch anders), leuke ontdekkingen en recepten. Ook zou ik jullie graag kennis willen maken met wie ik nu eigenlijk ben 🙂
Ik zou ook heel graag mijn fotografie skills willen verbeteren. Met mijn Nikon 1 inclusief twee lenzen zou dit zeker moeten gaan lukken. Onlangs voegde ik de categorie “Mindstyle” toe, een categorie met artikelen als bijvoorbeeld: “Doen waar je gelukkig van wordt“. Ook schreef ik over winterdips en baaldagen. Ik vind het heel interessant om te schrijven over alles wat er in ons hoofd omgaat en wil deze categorie zeker gaan uitbreiden.
Om te vieren dat mijn blog een halfjaar bestaat heb ik mijn lay-out veranderd, wat vinden jullie ervan?

Bedankt allemaal voor het lezen van mijn blog! Vind ik heel leuk <3 

signature

 

 

Volg op Bloglovin

PS: De winnaar van de winactie is gekozen en heeft een mailtje gehad! Thanks voor het meedoen : )

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Saskia
  17 april 2016

  Leuk, van harte met je half jarig jubileum… Ik voel me oud als ik met mijn 7.5 jaar bloggen aankom haha. Maar nog steeds met veel plezier. Ziet er erg gezellig uit hier, kwam hier door een reactie op mijn blog. Ik ga hier eens verder neuzen.
  Fijne Zondag!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   17 april 2016

   Dankjewel! Leuk dat je op mijn blog terechtkwam 🙂 Ik voel me juist nog heeel jong met mijn 0,5 jaar bloggen haha!

 • Beantwoorden
  Mariska
  17 april 2016

  Gefeliciteerd! Het is wel duidelijk dat je blog niet alleen plezier brengt maar ook een goede uitlaatklep is. Ga zo door zou ik zeggen!

 • Beantwoorden
  Iris
  18 april 2016

  Gefeliciteerd met het halfjarige bestaan van je blog, de tijd gaat snel he? Leuk dat je via je blog ook andere mensen wil en kan helpen op verschillende manieren.

 • Beantwoorden
  sammie
  18 april 2016

  Van harte met het half jarige bestaan 🙂 Op naar een vol jaar!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.