Fashion&Beauty

“Me time” op een koude dag in december

Hi! Vandaag heb ik een iets andere blogpost in petto dan normaal: het leek me leuk wat sfeerfoto’s te maken op deze ijskoude december dag. Deze foto’s maakte ik op een zaterdag waarop het vroor en het ijs, bij wijze spreken, op de ramen zat. Ik was lekker thuis, maakte het gezellig en bracht later op de middag een bezoekje aan mijn beste vriendin. Een typische weekend chilldag dus.

Wat draag je op zo’n dag?

Oke, ik geef toe: het allerfijnste om te dragen op zo’n dag is gewoon een pyjama. Er zijn mensen die op een luie zondag de hele dag in hun pyjama zitten, maar eerlijk: ik ben niet één van hen. Ik kleed me eigenlijk altijd wel aan in het weekend, ook al is het soms in een joggingbroek en een vest. Van Hunkemoller mocht ik een item uitzoeken en ik koos dit heerlijke huispak. Al moet ik zeggen dat ik de term huispak wel een beetje een understatement vind voor dit heerlijke setje. De trui heeft een capuchon met sterrenprint aan de binnenkant en waar ik vooral voor viel is de toffe voorkant. De broek is bijpassend maar je kunt er natuurlijk ook een andere bij bestellen. Super handig is dat je de top en broek los kunt bestellen: zo kun je zelf mixen en ook verschillende maten kopen.

Kaarsjes en wierook

Herken je de kaarsenhouders nog? Die heb ik al heeeel lang. Bijna 2 jaar geleden zag je ze ook al voorbij komen in deze blogpost. Inmiddels is er wel weer het een en ander veranderd en heb ik een aantal items vervangen. Wat er ook bij is gekomen: een wierookbrander! Tot afgelopen zomer had ik nog nooit wierook gebrand en had ik er ook totaal geen behoefte aan. Tot ik naar Egypte ging en daar wierook kocht voor mijn beste vriendin. Ik hield zelf ook een doosje en kocht toen een brander. En wauw! Het is zó lekker. Mijn favoriete wierookjes zie je op de onderstaande foto. Ze zijn van het merk Satya, je kunt ze kopen via internet of bijvoorbeeld in een spiritueel winkeltje. Ze kosten ongeveer €1 per pakje. Vooral “positive vibes” ruikt heerlijk.

Ik ben super benieuwd: hoe brengen jullie je weekend het liefst door? En draag je dan een pyjama of kleedt je je toch aan?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Simone
  5 december 2017

  Oh wauw! Die ziet er écht leuk uit. Echt ideaal voor een dagje thuis, zonder je een slons te voelen. Ik heb één mooi pak van Victoria’s Secret maar die is helaas meer voor de zomer. Misschien even gaan kijken bij Hunkemöller. Grote kans alleen dat ik dan weer met véél meer die winkel uitkom haha!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   5 december 2017

   Hihi dankjewel! Deze is echt lekker warm, aan de binnenkant is hij ook zooo zacht.

 • Beantwoorden
  Rowan
  5 december 2017

  Ohjaaa, dit soort dagen zijn altijd zo fijn. Ik kleed me wel altijd aan (anders blijf ik zo’n “moe” gevoel houden, alsof ik nog niet helemaal wakker ben haha). Maar een comfy outfit (lekkere warme trui ofzo) is wel erg fijn. Je nieuwe huispak is super mooi, lijkt mij heerlijk voor luie zondagen! 😉

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   5 december 2017

   Ja precies dat, dat gevoel dat je moe bent blijft dan zo haha. En ja, hij is ook echt heeeerlijk <3

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  6 december 2017

  Ik hou soms echt wel pyjama dagen! Ik hou er van! Haha maar meestal wel een extr trainingsbroek of een andere lekkere pyjama broek. Ik slaap maar in een shirtje vaak dus vooral in de winter is die broek wel fijn! Ik steek graag kaarsjes aan en kijk een film! Of ik ga lekker tekenen! Love it!

  Mooi “huispak” Haha!

  Xxxx

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.