Lifestyle

Sfeerimpressie: Grijze zaterdag

grijze zaterdag

Wat was het weer een grijze dag he gisteren? Vrijdag scheen heerlijk het zonnetje, maar helaas kan het in Nederland nooit lang duren.. Ik vond het maar een sombere dag, deze zaterdag. Ik wou van alles doen maar er kwam werkelijk niks uit mijn handen.

Soms heb ik als het weer somber is, ook een beetje last van somberheid in mijn hoofd. Hebben jullie dat ook weleens? Ik wou blogjes typen, even aan school zitten en mijn kledingkast opruimen maar mijn hoofd stond naar geen van deze dingen. Blog na blog verdween in de prullenmand het was niet wat ik wou, ik wist niet hoe ik het op moest schrijven of ik vond het gewoon niet leuk genoeg. Vermoeiend! Toch kwam daar inspiratie voor dit artikel: een kleine sfeerimpressie van mijn kamer op deze sombere dag.

Als het koud of somber weer is, trek ik me het liefst terug in mijn kamer met kaarsen aan en maak ik het gezellig. Op de eerste foto zie je de kaarsenhouders waar ik hier al over vertelde, ze geven zo’n gezellige sfeer. De slinger met cottonballs kocht ik bij de Hema en bevestigde ik met washitape aan mijn boekenkast, ik vind ze ZO leuk. Ook lieve Noa vond het maar somber weer en komt lekker bij me liggen. Zo maakte ik het toch nog een beetje gezellig op deze grijze dag waarop ik me niet zo top voelde.

DSC_2592

Wat vinden jullie van deze ‘sfeerimpressie’?

signature

 

 

 

Volg op Bloglovin

 

 

 

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Sabrina
    10 januari 2016

    Ik herken het stukje dat je niet meer weet hoe je bepaalde dingen op moet schrijven, ik ben soms ook zo lang bezig met een blog pfff.. toch leuk dag je er op deze manier een blog van hebt kunnen maken! Xx

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.