Lifestyle

De INSTAGRAM TAG 2017

Wow, 2017 is alweer bijna voorbij! Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Door instavriendinnetje Daniëlle van allesvandaan.nl werd ik geattendeerd op de Instagram TAG. Zij verzon deze en deelde hem met veel andere bloggers, en natuurlijk wou ik hem ook invullen! Door middel van mijn instagramfoto’s neem ik jullie mee door mijn afgelopen jaar. Kijk je mee?

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?

Hierboven zie je mijn “best nine” van 2017! Het afgelopen (half)jaar is mijn Instagramaccount flink gegroeid. Eerder was ik helemaal niet bezig met likes, volgers en het gebruiken van insta voor mijn blog. De laatste tijd ben ik steeds meer mensen gaan volgen en heb er ook volgers bij gekregen en ik vind het super leuk. Inmiddels zit ik rond de 550 volgers en hoop ik komend jaar richting de 1000 te gaan.

2. WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?

De laatste foto op het moment dat ik dit schrijf is deze met mijn beste vriendin. We gingen naar Intratuin in Halsteren waar we een hele grote kerstshow was. We waren samen met mijn moeder en zij maakte deze foto. Het was zo’n leuke dag en we kwamen helemaal in kerstsfeer. De foto bewerkte ik met de app Afterlight, deze gebruik ik altijd voor al mijn instafoto’s.

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

De eerste foto die ik plaatste in 2017 is deze van het Indisch monument. In januari ging ik hier naartoe met mijn ouders. Mijn oma was Indisch en vlak hierna hebben we ervoor gekozen haar as hier uit te strooien. Het Indisch monument is dus een bijzondere plek geworden en ik wil er snel weer een keertje naartoe.

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Ik vind deze foto erg leuk! Hij is gemaakt op Supersized op Koningsdag. Het was het eerste festival van het jaar, het was vrij koud maar het was een super leuke dag! En dat zie je ook op de foto vind ik 🙂

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

Oeh, daar moest ik een tijdje over nadenken. Het moest er zeker eentje van de zomer zijn, maar of dat Mysteryland, Drenthe met mijn beste vriendin of Egypte moest zijn… Uiteindelijk krijg ik van deze het meeste foto het meeste heimwee. Vooral het warme weer, de zon en de ontspannenheid van vakantie mis ik. Het was zo heerlijk <3

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 OP INSTAGRAM DEELDE?

Tijdens het zoeken naar het lekkerste gerecht kwam ik erachter dat ik echt weinig foto’s van eten deel op Instagram. Als ik dan moet kiezen was dit het lekkerste eten, ondanks de haar die erin zat haha. Ja, deze entrecote was heel erg lekker en de avond met mijn ouders heel erg fijn.

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

De allerleukste foto van een huisdier is natuurlijk van Nora! Deze foto vind ik zo onwijs schattig, kijk dat hoofdje! Nora heeft trouwens ook haar eigen instagramaccount @itsnorathedog.

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Ik gebruikt altijd de app Afterlight. Deze kocht ik een aantal jaar geleden voor iets van 2 euro. Met deze app maak ik mijn foto’s meestal iets lichter en gooi ik er een filtertje overheen.

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

Hmm ik heb het programma waar je dit mee moest uitzoeken niet gedownload. Ik gebruik pas hashtags sinds een aantal maanden, daarvoor deed ik er heeeel weinig mee. Ik gebruik de volgende regelmatig: #dutchblogger, #bloggerstyle en #instagood. Verder verzin ik er gewoon iets bij wat passend is bij de foto.

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Natuurlijk het instagram account van Daniëlle (@allesvandaan), haar feed is echt te tof en mooi op elkaar afgestemd. Verder zie ik graag de foto’s van Demi (@demilouss) en Lisanne (@honestlyhannenl).

Zo, dat was de Instagram 2017 TAG! Ik ben van plan om nog wel meer terug te blikken op 2017 d.m.v andere blogposts, dus stay posted 🙂 Natuurlijk kun je de tag overnemen, kijk dan even op de site van Daniëlle voor de “invulversie”. 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Danielle
  27 december 2017

  Girl! Zo leuk om jouw antwoorden te lezen! En ook lief dat je mij nog eens noemt bij vraag 10! Happy to have met you online, en dan volgend jaar eens een keer in het echt hoor!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   28 december 2017

   Hihi ja volgend jaar inderdaad in het echt! Eén van de doelen voor komend jaar 🙂

 • Beantwoorden
  Demi
  27 december 2017

  Ah wat lief dat je mij noemt haha! 🙂 Ik heb vandaag toevallig zitten kijken voor die app Afterlight. Wilde de achtergrond van een foto blurry maken maar dan zonder dat je dat met je vinger moet doen weet je wel. Dan krijg je dat nooit helemaal netjes voor elkaar ( of athans ik niet .. misschien ben ik gewoon een kluns op dat gebied haha ). Zo te lezen bevalt de app bij jou wel dan! Mocht je er ooit nog een review ofzo over gaan schrijven: let me know!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   28 december 2017

   Oeh goed om te weten, een review kan ik zeker schrijven 🙂 Ik laat het je weten! Het is in ieder geval echt een aanrader!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.