Lifestyle Persoonlijk

Doelen en dromen voor 2022

2022! Inmiddels zitten we alweer twee maanden in 2022 en is er alweer behoorlijk wat gebeurd. Ik begon het jaar bij mijn ouders en moest werken, ik heb eigenlijk helemaal niets met oud en nieuw en vind vuurwerk ook heel eng. Ik hoop vooral voor 2022 dat ik de positieve lijn kan voortzetten, dat ik in balans mag blijven en dat de mensen om mij heen gezond blijven.

Doelen en dromen

Ik doe niet echt aan goede voornemens; maar heb wel een paar dingen die ik graag zou willen doen en proberen in 2022.

  • Sporten weer oppakken, in 2021 was ik heel goed begonnen met bootcampen. Ik vind het heel lekker om buiten te sporten en een combinatie van kracht en cardio te doen. Ik ben verhuisd waardoor ik helaas mijn abonnement moest opzeggen in Rotterdam. Ik wil het bootcampen graag weer oppakken, alleen nog heel even geduld want mijn kleding zit nog in dozen en vuilniszakken. Zodra alles op zijn plek staat in m’n nieuwe huis en ik de sportkleding weer heb gevonden hoop ik weer te gaan bootcampen.
  • Een eigen huis, een plek onder de zon! Over een paar dagen krijg ik de sleutels van mijn nieuwe (huur)woning. Ik ben er heel erg blij mee en woon nu dichterbij mijn werk en ouders. Ik wil de komende maanden mijn huis helemaal ’thuis’ maken, ik weet zeker dat dat gaat lukken. Het is ook super leuk om nieuwe dingen te scoren, ik kocht bijvoorbeeld al deze eetkamerstoelen. Ik hoop het komende jaar heel veel fijne momenten in mijn huisje te hebben met vrienden en familie. Heb ook een balkon dus voor de zomeravonden zitten we daar ook goed 🙂

En verder..

  • Sparen! Na een vakantie op Curacao, een verhuizing en een maand dubbele huur zijn de reserves wel een beetje op. Ik wil het komende jaar lekker gaan sparen om wat reserves op te bouwen, ik vind het ook best leuk om alle aanbiedingen uit te pluizen en ben geïnspireerd door Maaike van fuckdiestudieschuld om gewoon lekker zuinig te leven en lekker te sparen. Ik heb ook nog een beetje studieschuld die ik wil aflossen, ik hoop dan over een jaar of 2/3 een huis te kunnen kopen.
  • Meer bloggen, ik heb het idee dat het bloggen weer een beetje terugkomt. Ik vind het zelf ook weer steeds leuker blogs te lezen en heb ook weer veel inspiratie om meer te schrijven, dus dat is zeker een goed doel! Hopelijk kan ik het weer lekker oppakken in 2022.
  • Schilderen, ik ben een paar maanden geleden begonnen met aquarelverf. Ik vind het heel erg leuk en haal er veel ontspanning uit. Ik ben nog veel aan het oefenen en heb ook een Instagram account gemaakt om alles te delen. Stiekem hoop ik ook werkjes in opdracht te mogen maken en mijn schilderijen ooit te kunnen verkopen. Wie weet…

Wat zijn jouw dromen voor 2022?

 

Ook leuk

8 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.