Persoonlijk

Mijn plannen voor deze kerst

mijn plannen voor deze kerst

Hey allemaal! Wat is het jaar omgevlogen he? Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik alweer twee jaar geleden deze blogpost schreef, over waarom ik kerst toen helemaal niet zo leuk vond. Dit jaar is dat gelukkig wel anders. Ten eerste wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal hele fijne kerstdagen te wensen, ik hoop dat je het mag doorbrengen met de mensen die je dierbaar zijn, je kunt terugblikken op een geweldig jaar en dat 2019 heel mooi mag worden!

Plannen voor deze kerst

Mijn plannen voor deze kerst zijn heel anders dan de voorgaande jaren, mede omdat ik dit jaar de eerste kerst vier met mijn vriend! Ik had nooit zin in kerst omdat ik toch altijd alleen was en eigenlijk gewoon heel veel behoefte had aan iemand die echt van me hield. Gelukkig heb ik die persoon gevonden en dat we nu samen kerst mogen vieren maakt me heel blij! Op kerstavond zijn we bij mij thuis met mijn ouders en oma en gaan we gourmetten. Natuurlijk gaan we dan “All you need is love” kijken!

Op eerste kerstdag gaan we lekker ontbijten met broodjes, croissantjes en kerstbeschuitjes. Mijn moeder gaat dan ’s avonds werken en mijn vriend gaat even naar huis, ik eet samen met mijn vader. Op tweede kerstdag is mijn vriend weer hier en heb ik bedacht om ’s middags lekker te eten samen, hij moet dan ’s avonds werken. Ook mijn ouders zijn er niet, mijn moeder moet werken en mijn vader gaat koken voor de bewoners van de instelling waar ze werkt. ’s Avonds denk ik dat ik lekker op de bank kruip met een kleedje en een kerstfilm.

En nu…

Morgenochtend moet ik nog even werken en dan komen ’s middags mijn vriend en oma en kan de kerst beginnen! Tussen kerst en oud en nieuw wil ik nog een persoonlijk jaaroverzicht online zetten en een jaaroverzicht van mijn blog. Mocht je alvast benieuwd zijn: hier kun je lezen hoe mijn 2017 was en hier hoe het mijn blog verging in 2017. Voor nu wens ik jullie een hele fijne kerst! Geniet met je dierbaren en voor degenen die een dierbare moeten missen of door een moeilijke tijd gaan: sterkte ♥

Wat zijn jouw plannen met kerst?

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  26 december 2018

  Altijd leuk om iemand z’n plannen te lezen, ik ga vandaag karten en eten met de schoonfamilie! jij ook een fijne Tweede Kerstdag

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 december 2018

   Dankjewel nog! Hopelijk heb jij ook fijne kerstdagen gehad X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.