Fashion&Beauty

Random shoplog – Herfst 2016

Hi! De laatste tijd kocht ik wat nieuwe dingetjes voor deze herfst. Het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien in een “random shoplog”, het zijn namelijk heel verschillende dingen. Dingetjes voor in huis maar ook kleding en zelfs een nieuwe portemonnee. Kijken jullie mee?

shoplog-herfst1

Potjes voor cactussen

Ik had deze cactusjes al een tijdje in mijn bezit, ik kreeg ze van een vriendinnetje voor mijn verjaardag in mei. Ze zaten in een simpel plastic potje maar hier vielen ze steeds in om. Toen ik pas in het tuincentrum was liep ik tegen deze enorm leuke potjes aan en besloot ik ze mee te nemen. Ze kostten iets meer €2,- per stuk en van een niet echt bekend merk. Ze staan nu in ieder geval super stabiel en heeeel leuk!

shoplog-herfst2

Kaarsenlichthouder

In datzelfde tuincentrum liep ik tegen deze kaarsenlichthouder aan voor maar €2,-! De binnenkant is roségoud en ik vond de print aan de buitenkant ook erg leuk. Voor die prijs kon ik hem natuurlijk al helemaal niet laten liggen.. 😉

herfst-shoplog1

Herfstkleding

Het begin van de herfst is (voor mij) het perfecte excuus om nieuwe kleding te kopen. Zo kocht ik het linkervest (schreef ik hier al over) bij H&M en is deze echt heerlijk oversized, perfect voor de herfst/winter. Hij behoort echt tot mijn favorieten! Het truitje in het midden kocht ik laatst bij Only en is ook heerlijk: niet te warm en niet te koud. De print vind ik ook heel erg leuk: streepjes maar dan anders. Het shirt rechts is ook van de Only en draag ik heel graag onder het linkse vest. Voor mijn werk draag ik graag shirts met, als het wat kouder is, een vestje eroverheen. Like it!

Esprit portemonnee

esprit-portemonnee2

Haha hoe schattig is deze foto! De portemonnee heb ik niet zelf geshopt maar kochten mijn ouders voor me op vakantie. Ik vind de kleur blauw enorm leuk en hij is heel fijn in gebruik. Er kunnen super veel pasjes in en hij ligt fijn in de hand. Blij mee <3

Wat was jullie favoriete aankoop voor de herfst?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  22 oktober 2016

  Mijn favoriete aankoop van de herfst is mijn nieuwe zwarte leren enkellaarsjes!

  x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 oktober 2016

   Oeh leuk! Zwarte laarsjes staan ook nog op mijn wishlist ::)

 • Beantwoorden
  sammie
  27 oktober 2016

  Leuke shoplog! De cactus potjes zijn stoer!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.