Favorieten Huis&Interieur

Short tip | Mini ventilator van Hema

mini ventilator van hema

Tijdens de hittegolf had ik het soms zó warm dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken. Ik had eigenlijk nooit een ventilator omdat ik het vaak nog redelijk uithield in de hitte. Nu was het zo lang achter elkaar zo warm dat ik toch overstag ging. Ik bestelde een mini ventilator van Hema. Wat me overhaalde was de kleur (terracotta!) en het feit dat hij heel stil is. 

Mini ventilator van Hema 

De warme dagen zijn nu grotendeels wel voorbij maar toch wil ik jullie deze tip nog even meegeven. De ventilator is handzaam en licht waardoor je hem door het hele huis mee kunt nemen. Daarnaast laadt je hem op en kan hij daarna 13 uur mee zonder hem in het stopcontact te doen. Toen het zo warm was zette ik hem op het aanrecht als ik aan het koken was, op de bank als ik daar zat en naast mijn bed als ik ging slapen. Hij heeft 4 standen en doet zeker niet onder voor een grote ventilator! Op de laagste stand maakt hij helemaal geen geluid en kun je ook gewoon lekker slapen als hij aan staat. Ik ben altijd nogal gevoelig voor geluiden dus perfect voor mij. De terra variant is helaas uitverkocht maar ze hebben nog wel een zwarte. Dikke aanrader! En je weet maar nooit hoe warm het nog in september gaat worden 😉 Dan is deze mini ventilator van Hema in ieder geval echt onmisbaar! 

Hoe heb jij de hittegolf overleefd?

 

 

 

 

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Marloes
  7 september 2022

  Ik hoop niet dat dit nog in september nodig is, hahaha. Deze ventilatoren vielen me wel altijd op bij de Hema. Ik kocht twee jaar geleden een grotere bij de Blokker, maar misschien dat ik deze volgend jaar wel koop voor op mijn thuiskantoor. Toen het zo heet was, deed ik thuis zo min mogelijk en als ik moest werken, overleefde ik de hitte door de goede airco daar.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   7 september 2022

   Neee ik hoop het ook niet maar je weet het nooit in Nederland haha 🙂 Deze is echt een aanrader! Je gaat er geen spijt van krijgen als je hem koopt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.