Favorieten

Favoriet – Oana Befort

Oana Befort maakt de prachtigste illustraties met o.a. waterverf. Zelf “volg” ik haar vooral via Pinterest, ik vind alles wat zij maakt echt zo leuk en uniek.

Ook schitteren haar bureaublad achtergronden op mijn laptop en tablet, deze zijn zo tof dat ik jullie hierop wil attenderen. Iedere maand wordt er een nieuwe gemaakt en kun je ze downloaden via haar blog (zie link hierboven). Ik heb zelf net die van december op mijn laptop gezet en I LOVE IT! Ieder jaar verschijnt er een nieuwe achtergrond en dus zijn er meerdere van iedere maand, mocht je deze bijvoorbeeld niet zo leuk vinden; kun je altijd nog die van een ander jaar nemen.

Ik vind ze zo ontzettend leuk! Mocht je deze nou ook willen hebben, ga dan naar haar site. Met een beetje zoeken op Google of Pinterest kom je trouwens ook een heel eind: Gebruik dan de woorden “Oana Befort” “Calendar”en de maand die je wilt hebben.


Wat vinden jullie van deze bureaubladachtergronden?

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.