Favorieten

New in: Anime powerbank (+winactie!)

Een powerbank: ik snapte het nut er nooit zo van. Ik laadde thuis mijn telefoon op en ’s avonds ging hij weer in het stopcontact. Voor de zekerheid kocht ik een aantal jaar geleden een powerbank van een tientje bij de Xenos, hiermee kon ik mijn telefoon in dringende gevallen een beetje extra opladen. Tot ik dit jaar naar Mysteryland ging; 3 dagen hadden we geen stroom en dat betekent drie dagen geen telefoon opladen. Ze verkochten op het campingterrein powerbanks, waar je een godsvermogen voor moest betalen. Ik nam me voor: ik ga snel een powerbank kopen, en dan het liefst eentje waarmee je je telefoon meerdere keren kunt opladen. Toen Hoesjes-Outlet me vroeg of ik iets wou uitzoeken hoefde ik ook niet lang na te denken: het werd deze anime powerbank.

Anime powerbank

Ik keek een beetje rond in de webshop en kwam meteen terecht bij de powerbanks. Ik zag een aantal verschillende maar deze anime powerbank vond ik meteen heel erg leuk. Ten eerste viel het uiterlijk me op, want zeg nou zelf: hij is ontzettend schattig om te zien. Het tweede wat me opviel was dat deze powerbank beschikt over 12.000mAh, wat echt heel krachtig is. Je kunt je telefoon er ongeveer drie keer volledig mee opladen. Dat klinkt perfect he? Ook beschikt deze powerbank over twee USB poorten en een micro USB poort. Je kunt dus zelfs twee telefoons tegelijk opladen.

Winactie

Ook heb ik voor jullie iets heel tofs: je kunt namelijk €20,- shoptegoed winnen bij Hoesjes Outlet. Dat betekent dat je ook een van de powerbanks kunt uitzoeken of iets anders leuks uit hun ruime assortiment, zoals een nieuw telefoonhoesje.

Hoe doe je mee?

♥ Laat een reactie achter onder deze blogpost met een geldig e-mailadres (ik stuur je op deze e-mail een mailtje als je hebt gewonnen)

♥ Like de pagina imarjoleine.nl op Facebook

Om extra kans te maken:

♥ Volg mij via Bloglovin’

♥ Volg mij via Instagram @marjoleinevr

De winactie loopt tot en met 26 oktober, de winnaar krijgt van mij bericht per e-mail. Succes!

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

13 reacties

 • Beantwoorden
  Renilde
  12 oktober 2017

  Super leuke actie marjolein!

 • Beantwoorden
  Martine
  12 oktober 2017

  Wat leuk meis! Ik doe graag mee!

 • Beantwoorden
  Danielle
  12 oktober 2017

  Wat een leukie, die wil ik oooook! Ik heb een heel oude first generation, waar je een iPhone 7 dus niet meer mee op kunt laden. Hoe cute is deze om overal mee naar toe te nemen!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   13 oktober 2017

   Aah ja dat klinkt inderdaad als een heel goed idee 🙂 Had je de Facebookpagina ook geliked?

 • Beantwoorden
  Sandra
  12 oktober 2017

  Leuke actie, ik weet nu gelijk wat een powerbank is . Best handig om te win en

 • Beantwoorden
  Mevrouw Marloes
  12 oktober 2017

  Aaaaahw wat een schattige Powerbank zeg! Ik doe niet mee, want ik heb er nog ergens eentje liggen (die natuurlijk niet zo cute is als deze). Wel echt een leuke winactie 🙂

 • Beantwoorden
  Nancy van der kamp
  13 oktober 2017

  Leuke actie! Alle extra kansen ook meteen maar even benut

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   13 oktober 2017

   Leuk dat je meedoet! Heb je de Facebook van mijn site ook al geliked? X

 • Beantwoorden
  Hannah Kagenaar
  13 oktober 2017

  Wat een mooie actie! Wat zou ik hier mijn zus gelukkig mee kunnen maken! Heerlijk genieten. Ik doe graag mee! Wat een spanning allemaal! Ik word hier zielsgelukkig van. Nu maar hopen dat ik win!

 • Beantwoorden
  Anita H.
  14 oktober 2017

  Ik ding heel graag mee!

 • Beantwoorden
  Vaya
  16 oktober 2017

  Deze powerbank is echt gemaakt voor mij als katten-mens. Wanne win it☺️

 • Beantwoorden
  Patty
  25 oktober 2017

  Wat een super leuke actie. Zo eem powerbank kan ik wel gebruiken. En zo cute ook. Jouw insta per toeval ontdekt! Wat een leuke pagina ook!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   25 oktober 2017

   Wat leuk dat je meedoet! En dankjewel 🙂 X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.