(Huis)dieren Lifestyle

8 tekenen dat je een crazy catlady bent

IMG_4478 (2)

Ik zal het maar bekennen: ik ben een crazy catlady. Ik ben gek op katten, altijd al geweest. Vanaf mijn geboorte hebben we altijd katten gehad en ik ben er dus mee opgegroeid. Ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder. Ik heb 3 katten en vooral Noa heeft een speciaal plekje bij me. Ik vind ze natuurlijk alle drie heel lief en leuk maar Noa zoekt mij altijd op. Ben ik boven? Dan komt zij ook. Lig ik in bed? Dan komt ze op me liggen. Vandaag 8 tekenen dat jij ook, net als ik, een crazy catlady bent.

 1. Je noemt jezelf mama tegenover je kat.

  HAHA, ja hier maak ik me wel schuldig aan. Ik ben toch hopelijk niet de enige? Mijn katten zijn gewoon een klein beetje mijn baby’s.

 2. Koosnaampjes voor je kat.

  Toetje, bollie, tumtum, poekie; wij gebruiken ze allemaal hier in huis. Noa noem ik graag Noey (spreek uit als Joey maar dan met een N), Vix noem ik altijd Vixje en Tom noem ik graag Tumtum. Hoe ik erop kom? Geen idee. Maar lief klinkt het wel toch?

 3. Je kat slaapt bij je in bed.

  Vroeger toen ik nog klein was wou ik altijd graag dat er een kat bij me kwam slapen, dan pakte ik ze en zette ze op mijn bed. Het resultaat was helaas dat ze áltijd wegrenden… Gelukkig is er nu Noa die bijna elke nacht braaf bij me slaapt. Vaak begint het met even knuffelen, daarna gaan we allebei slapen en verhuist ze naar het voeteneind. 

 4. Je pakt je kat als een baby vast om te knuffelen.

  Heerlijk! Vooral Noa pak ik erg graag vast omdat ze klein en licht is en bijna altijd lekker blijft zitten. Tom is met zijn 7 kilo een beetje erg zwaar om op te pakken dus dat blijft bij kroelen op de bank. Noa & Vix pak ik wel altijd graag op, ze zijn zo fluffyyy.

 5. Overal waar jij bent is je kat ook.

  Ben ik boven? Dan zijn mijn katten ook boven. Ga ik naar beneden? Dan volgen ze me de trap af. Katten zijn zo ontzettend gezellig. Ik denk dat ik het erg kaal zou vinden zonder katten in huis. Ik weet het wel zeker!DSC_2114 (2)

 6. Je dekt hem/haar toe onder een dekentje.

  Op dit moment ligt Noa op mijn bed onder een dekentje. En dat dekentje, daar is ze niet zelf ingekropen maar dat heb ik over haar heen gelegd. Ik vind het er altijd zo ontzettend schattig uitzien. Vaak blijft ze ook uren zo liggen en is ze daarna helemaal lekker warm.

 7. Na een lange werk-/schooldag kijk je er naar uit je kat(ten) weer te zien.

  This is me! Als ik een dag weg ben geweest kijk ik er naar uit om ze weer te zien. Helaas zijn ze wat dat betreft niet zo enthousiast als honden. Maar als ze ’s avonds lekker op schoot komen liggen neem ik maar aan dat ze mij ook gemist hebben.

  IMG_9067 (2)

 8. Je krijgt kattengerelateerde cadeaus.

  Toen mijn oma op vakantie was geweest kwam ze terug met een ophangbordje waar op staat “A home without a cat is just a house”. ZO leuk! Ook als mensen op visite komen nemen ze soms zelfs snoepjes voor de katten mee, en als er op Facebook iets over katten staat word ik ook regelmatig getagd.

  DSC_2820 (2)

Ben of ken jij een crazy catlady? Laat het me weten in de comments!

signature

Ook leuk

1 reactie

 • Beantwoorden
  Naomi
  19 februari 2016

  Als ik alles omdraai naar een hond, dan ben ik een doglady hahah!

  x

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.