Favorieten Lifestyle

Favorieten | Netflix tips maart 2019

Daar ben ik weer met een nieuw “Netflix tips” artikel! Dit is inmiddels alweer de derde die ik maak in ongeveer een jaar tijd. Ik moet zeggen dat ik het nog steeds heel leuk vind en hopelijk halen jullie er ook inspiratie uit voor leuke series, films en documentaires. Op het moment dat ik dit schrijf is het een hele stormachtige dag en zat ik net Netflix te kijken onder een dekentje op de bank. Toen kreeg ik inspiratie voor dit artikel en pakte ik mijn laptop erbij. Kijk je mee naar mijn Netflix tips?

Mijn vorige artikel met Netflix tips kun je hier lezen.

 • Las chicas del cable

Las Chicas del Cable heb ik pas ontdekt toen ik samen met mijn moeder een nieuwe serie wilde kijken. Het speelt in de jaren ’20 van de vorige eeuw in Madrid. De serie is Spaanstalig en, alhoewel je het misschien niet persé zou verwachten, heel erg spannend. Het draait om vier vrouwen die bij een telefoonmaatschappij werken en ik kan je vertellen dat dat zeker niet saai is. Ook leuk: Francisco en Carlos, die ook een grote rol spelen in deze serie, zijn een lust voor het oog.

 • End Game

Deze documentaire duurt ongeveer 40 minuten en is heftig maar wel heel indrukwekkend. Het gaat over mensen die terminaal ziek zijn en aan het eind van hun leven zijn. Ook zie je de artsen die met hen praten over de laatste wensen en de familie die daarbij betrokken is. De documentaire is heftig maar zeker de moeite waard!

 • The kitten rescuers

Mijn favoriet van de afgelopen tijd: The kitten rescuers! Deze serie bestaat uit 8 afleveringen en is opgenomen in Engeland. Hierin wordt de dierenbescherming gevolgd bij het redden van katten. Zo zie je katten die in bomen zijn geklommen, een kat die vastzit in een schoorsteen maar ook nestjes kittens in een verwaarloosde tuin en katten die zijn achtergelaten in een verlaten huis. Het is allemaal waargebeurd. Als je van katten houdt vind je deze serie sowieso geweldig! Waarschuwing: er zijn zoveel lieve katten en kittens te zien dat je spontaan kriebels krijgt om er eentje te adopteren.

 • The end of the f***ing world

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze serie keek maar ook deze was heel goed! De afleveringen zijn best kort (zo’n 20 minuten) en daarom kijkt het heel makkelijk weg. De hoofdpersonen zijn James en Alyssa. James houdt van dieren doden maar vind dat eigenlijk saai, hij ontmoet brutale Alyssa op school en samen stelen ze een auto. Met die auto gaan ze weg van huis en hun ouders en beleven ze hele bizarre, spannende dingen.

Zo, dat was ‘m weer voor deze keer! Ik kijk nog steeds lekker door en over een paar maanden zal ik weer eens een artikel schrijven over de dingen die ik op Netflix heb gekeken.

Waar kijk jij op dit moment naar?

Ook leuk

7 reacties

 • Beantwoorden
  Mevrouw Marloes
  17 maart 2019

  The Kitten Rescuers heb ik ook voorbij zien komen. Heb ‘m nog niet ‘durven’ te kijken. Komen er veel zielige stukken in de serie voor, waarin katten het bijvoorbeeld niet overleven? Of loopt alles goed af?

  Liefs,
  Marloes

 • Beantwoorden
  Sanne
  17 maart 2019

  Oh leuk, ik ken nog geen één van deze titels! Ik ben op dit moment The Fall aan het kijken en heb gisteren Sex Eduation gebingewatcht haha.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   18 maart 2019

   Aaah ja Sex education is ook zo leuk! Die heb ik ook gezien maar ben vergeten om hem in dit lijstje toe te voegen..

 • Beantwoorden
  Rachel
  17 maart 2019

  Nu ben ik wel benieuwd geworden, momenteel heb ik net de laatste aflevering van Sinner gekeken. Vond die best wel heftig maar wel een goed einde.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   18 maart 2019

   Die heb ik nog niet gezien! Misschien ook eens aan mijn lijst toevoegen 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.