Overig

Tofste telefoonachtergronden #3 Lente

Yes, het is lente en dus weer tijd voor nieuwe telefoonachtergronden! Weg met de winterse achtergronden, klaar voor een frisse start. Ik zette een aantal mooie, leuke & vrolijke achtergronden op een rijtje. Ideaal om je telefoon te customizen voor de lente en zomer. Onder de afbeeldingen staat een linkje waar je op kan klikken, dan kun je zo de achtergrond downloaden. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden!

achtergronden collage1

  1. Waterverf bloemen (Door: Inkstruck) / 2. Ananas   / 3. Blue & white

achtergronden collage2

4. Palmboom / 5. Citroenen/ 6. Bloemen aquarel

achtergronden collage3

7. Watermeloenen (Door: thewonderforest.com) / 8. Hawaii style / 9. Wild and free (Door: thewonderforest.com)

Wat vinden jullie van deze telefoonachtergronden voor de lente en zomer? Ik vind ze super tof! Ik heb nog veel meer leuke gevonden dus over een tijdje komt er nog een blogje over online. Zelf heb ik op dit moment de ananas als achtergrond ingesteld. Laat het me vooral weten in de comments als je er eentje op je telefoon hebt ingesteld, dat vind ik heel leuk om te lezen!

Welke vinden jullie het leukste?

signature

Ook leuk

2 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.