Overig

Tofste telefoonachtergronden #4 Zomer

Het is bijna officieel zomer, een nieuw seizoen en dus tijd om je telefoon weer te customizen met de tofste telefoonachtergronden. De afgelopen tijd verzamelde ik weer een heleboel leukerds en vandaag deel ik ze met jullie. Ik vind ze in ieder geval heeel erg zomers. Onder elke achtergrond staat een klikbaar linkje, je kunt ze dan zo opslaan. Hope you’ll like it!

zomer achtergronden2

1 / Watermeloenen / 2. Sea / 3. Citroenen

zomer achtergronden1

4. Blue & white /5. Hello summer / 6. Flowers

zomer achtergronden3

7. IJsjes 8. Reuzenrad & blauwe lucht (Door: Matt Crump) 9. Birds (Door: Cayena Blanca)

Ik raak er gelijk helemaal door in een zomerse stemming en ga er dan ook snel eentje op mijn iPhone zetten. Mocht ik nog meer leuke vinden, dan komt er natuurlijk nog een blogpostje aan 🙂 Ik vind het altijd zo leuk om per seizoen mijn telefoon weer helemaal te restylen. Nieuwe achtergrond, wat apps opruimen en tadaaa!

Welke achtergrond vinden jullie het leukste?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Demi
  12 juni 2016

  Wat een super leuke en vrolijke achtergrondjes, ga er zeker een paar opslaan 😀

 • Beantwoorden
  Naomi
  12 juni 2016

  wat leuk allemaal! Vind die meloentjes heel erg leuk.

  x

 • Beantwoorden
  sammie
  13 juni 2016

  Leuk en zomers weer 🙂 Ik heb op het moment een foto van bloemen op de achtergrond.

 • Beantwoorden
  anneleen
  20 juni 2016

  Wat een mooie, zomerse achtergronden! 🙂 ik ga er meteen een paar opslaan!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.