Aankopen – Mini in the box

Het werd weer tijd om mijn favoriete iPhone hoesjes aan te vullen met een paar nieuwe exemplaren. Ik bestelde ze bij mijn favoriete online winkel voor telefoonaccesoires: mini in the box. Zijn ze niet leuk?


Ah hoe leuk zijn deze! Die met de yogapoppetjes had ik bij een medestudent gezien en vond ik zo leuk! Tegenwoordig ben ik helemaal into de hoesjes die de achterkant van je telefoon ook nog laten zien. Ik vind dat ontzettend leuk staan. Ook die met de meloentjes vind ik heel tof.


iPhone cases met een witte print, zo leuk. Ik had er al eentje met een witte print en daar had ik ontzettend veel plezier van. Ik wou er graag nog eentje bij (of twee) gelukt dus!

Die met de hartjes op de bovenste foto kocht ik er trouwens bij omdat die maar €1,50 was, de kwaliteit is niet zo super mooi maar toch leuk om erbij te hebben.

Wat vinden jullie van deze iPhone hoesjes?

Volg:

3 Comments

 1. 21 december 2015 / 10:59 am

  Ze zijn echt super leuk allemaal! Ik heb ook hoesjes van miniinthebox, maar je hebt helaas niet zo heel veel leuke voor een huawei en die ik had zijn helaas nu stuk..

  x

 2. 22 december 2015 / 9:29 am

  Die met de witte prints vind ik zo leuk! Ik heb volgens mij ook een soortgelijke gezien. Ze zijn alleen wel van hard plastic of niet? Zijn ze wel stevig en zitten ze goed om je telefoon heen?

  • Marjoleine
   22 december 2015 / 11:38 am

   Ze zijn van siliconen maar wel gewoon stevig! Ze zitten super goed en stevig om je telefoon heen en zijn er ook makkelijker af te halen dan hard plastic 🙂 ik vind ze heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.