Verlanglijstje 20e verjaardag

Komende zaterdag is het zover, dan word ik 20 jaar! Al een paar keer kreeg ik de vraag “Wat wil je graag hebben?” Telkens antwoordde ik met “Ik weet het eigenlijk niet, ik vind alles leuk!”. Het lijkt me toch wel erg leuk om daadwerkelijk iets te krijgen in plaats van alleen maar geld en bonnen, vandaar dat ik eens ben gaan rondneuzen. Vandaag deel ik een aantal dingen die ik leuk vind, een soort verlanglijstje!

verlanglijstje 2

 1. Dit bucketlist boek zag ik voorbij komen op de blog van Thessa en vond ik ontzettend leuk! Sindsdien staat dit boek op mijn verlanglijst. Er staan allemaal dingen in die je ooit gedaan ‘moet’ hebben. Deze kun je afkruisen en zo heb je dus je eigen bucketlist 🙂 Super leuk, toch?
 2. Deze speaker staat al eventjes op mijn verlanglijst, ik schreef er hier al eerder over. Deze speaker is waterproof en je kunt hem bijvoorbeeld in de douche ophangen, je streamt muziek via bluetooth en zo heb je dus muziek in de douche!
 3. Dit dekbed vind ik zó tof. Ik ben sowieso al erge fan van tropische prints maar deze is wel heel leuk.
 4. Invisibobble komt met een nieuw soort elastiekje, namelijk de Nano. Deze is geschikt om bijvoorbeeld een deel van je haar in een staart/knot te doen. Ik draag heel graag een deel van mijn haar in een knot, deze zou ik dus heel graag uitproberen. Ik ben sowieso fan van de Invisibobble, zie hier mijn review.
 5. Deze heerlijke parfum van Thierry Mugler wil ik heel graag hebben. Omdat hij nogal prijzig is vraag ik Douglas bonnen voor mijn verjaardag, hopelijk kan ik hem dan gaan kopen <3
 6. I LOVE deze kussenhoes. Volgens mij heeft hij ongeveer dezelfde print als het dekbed, heerlijk tropisch. Héél leuk voor de zomer.
 7. Dit make-up tasje  is ook al zo leuk!
 8. Ook altijd leuk om te krijgen: een iPhone hoesje. Vooral deze vind ik echt heel leuk! Jammer dat hij voor de iPhone 5S is en niet voor de 6.
 9. Je ziet hem niet zo goed maar dit is een ketting. Ik vind wat langere kettingen erg leuk en deze is heel tof met het veertje er aan.

Iets wat ook heel leuk is om te krijgen is iets leuks doen samen! Bijvoorbeeld naar de Euromast, ergens iets eten, naar een museum enz. Je krijgt dat geen fysiek cadeau maar wel een heel leuke ervaring 🙂
Dit verlanglijstje is puur een beetje een richtlijn, ik vind eigenlijk alles leuk om te krijgen. Ik vond het nog best moeilijk om dingen te verzinnen, ik heb al zoveel!

signature

 

 

Volg op Bloglovin

 

Volg:

8 Comments

 1. 18 mei 2016 / 12:57 pm

  Verlanglijstjes maken is altijd zo leuk! Al ben ik zelf altijd inspiratieloos als ik bijna jarig ben, zo gek altijd haha. Ik vind dat kettinkje en dat boek erg tof! Ben ook heel benieuwd naar dat luchtje. Iets samen doen als cadeau vind ik zelf ook nog één van de leukste dingen om te krijgen. Herinneringen creëren is zó veel waard. 🙂
  Ben benieuwd wat je gaat krijgen van je lijstje!

 2. Chelsey
  18 mei 2016 / 3:14 pm

  Leuk lijstje! Ik ben wel benieuwd naar de Nano. Ik vind de Invisibobbles zelf ook erg fijn 🙂

 3. Neelke
  20 mei 2016 / 8:14 pm

  Wat heerlijk zo’n verlanglijstje. Ik krijg er mega inspiratie van, want ik ben binnenkort zelf ook jarig :D. En dat dekbedovertrek van H&M is zooo leuk!

  • Marjoleine
   20 mei 2016 / 8:17 pm

   Aah leuk om te horen 🙂 Hopelijk krijg je een heleboel toffe cadeaus op je verjaardag!

 4. irene
  22 mei 2016 / 1:27 pm

  Het geurtje van Alien is zooooo lekker! Je hebt een leuke blog 🙂

  • Marjoleine
   22 mei 2016 / 3:15 pm

   Ah dankjewel 🙂

 5. 30 mei 2016 / 6:04 pm

  Wat een leuk verlanglijstje! Dat kussenhoesje vind ik ook heel leuk: ik hou ook van tropische prints! En nu ik er zo over nadenk vind ik mijn roze kussenhoesjes niet meer zo leuk. Ik ga deze gelijk aanschaffen haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.