Koken&voeding Lifestyle

Mijn nieuwe Blond Amsterdam Paradise theepot

blond amsterdam paradise theepot

Als je mijn diary hebt gelezen, zag je misschien al dat ik een theepot van Blond Amsterdam heb gekocht. Ik had nog een bon liggen en vond dit er een hele mooie bestemming voor. Omdat hij zo ontzettend fotogeniek is, vond ik het ook leuk om er nog een aparte blog aan te wijden met wat mooie foto’s. Ik ben er zo blij mee!

blond amsterdam paradise theepot

Blond Amsterdam paradise theepot

Zoals jullie vast wel weten heeft Blond énorm veel verschillende lijnen met heel veel items (ik heb ook hele leuke borden!). Ik koos voor deze theepot uit de Paradise lijn omdat ik die het leukste vond. Hij is super vrolijk beschilderd met vogels, aapjes, bloemen en zelfs een tijger. Doet me stiekem ook een beetje denken aan Indonesië. De Blond Amsterdam paradise theepot is iets ovaler dan een normale theepot en past niet helemaal op een normaal, rond theelicht. Ik gebruik daarom een vierkant theelicht van staal, daar valt hij in ieder geval niet vanaf 😉

blond amsterdam paradise theepot

De theepot is aan allebei de kanten anders beschilderd. Aan de ene kant zie je een jongen en een meisje en op de andere kant staan drie vriendinnen afgebeeld. Super leuk toch? Ik word er in ieder geval helemaal vrolijk van! Het fijne is ook dat ik nu niet meer heen en weer hoef te lopen naar de keuken voor thee. Nu kan ik gewoon een pot thee zetten en die naast me neerzetten.

Je koopt deze theepot voor €29,95 bij o.a. Bol.com of via de officiële site van Blond

Ben jij ook fan van Blond Amsterdam? En wat vind je van mijn theepot?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Anna
  31 januari 2019

  Ah, wat is hij leuk en schattig! Ondanks dat ik zelf niks van Blond heb en dat het ook niet echt mijn ding is, word ik er wel altijd heel vrolijk van.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   31 januari 2019

   Het moet inderdaad wel echt je ding zijn maar vrolijk is het inderdaad wel, haha. X

 • Beantwoorden
  José
  1 februari 2019

  Ah deze is zo leuk! Dit maakt het thee drinken ook meteen een stuk gezelliger. 🙂

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   9 februari 2019

   Hihi ja dat is wel echt zo! Het is zo gezellig om een pot thee te zetten ipv een los kopje.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.