4x irritante dingen tijdens het winkelen

kartonnen displays

Hoi! Zoals je misschien wel weet ben ik bestwel een shopaholic en hou ik heel erg van winkelen. Soms kom je weleens van die situaties tegen waarvan je denkt: really….? Het leek me leuk om jullie te vertellen wat ik nou écht irritante dingen vind tijdens het winkelen. Misschien herken je het wel of misschien totaal niet. Neem sommige stukjes in dit artikel trouwen niet té serieus. Lees je mee?

 1. De medewerkers van Zara

  Pas las ik deze tweet van iemand over de medewerkers van Zara en jeetje, die is zo waar! Het lijkt altijd alsof ze er totaal geen zin in hebben en ze staan je nog net niet kauwgom kauwend te woord. Ook een “fijne dag verder” of een lachje kan er bijna nooit vanaf. Er zullen vast uitzonderingen zijn maar over het algemeen vind ik het personeel niet bepaald aardig. Overigens weerhoudt het me er niet van om iets bij de Zara te kopen, de kleding vind ik namelijk heel erg leuk. Vlak nadat ik deze blog had geschreven ging ik naar de Zara om een shirtje te ruilen en trof ik wél een vriendelijk iemand. Ik voelde me bijna een beetje schuldig…

 2. Kleding die door elkaar ligt

  Hoe irritant is het als er, bijvoorbeeld tijdens de sale, hele bulten kleding liggen en je niet kan zien wat het is. Helaas merk ik dit ook vooral bij de Zara, soms liggen er zelfs dingen op de grond. Het houdt mij ook echt tegen om tijdens de sale te gaan shoppen. Ik betaal dan maar liever iets meer en dat ik rustig kan kijken en passen. Primark is mede om deze reden ook niet mijn favoriete winkel: ik vind het er altijd zo warrig. Ook zie ik bijna nooit iets wat ik écht leuk vind en veel zal gaan dragen.
  sieraden

 3. Als je het product niet goed kunt zien

  Het is dus heel erg belangrijk hoe je het product laat zien, ik vind het bijvoorbeeld ook heel irritant als iets erg hoog ligt en je er niet bij kan. Zoals in winkels waar de kleding tot het plafond hangt… Soms fantaseer ik weleens over hoe tof het zou zien om een eigen cadeau-/interieurwinkel te hebben. Ook weet ik dan al dat de sfeer er gemoedelijk moet zijn en de producten een mix moeten zijn tussen sieraden, fashion, interieur en cadeauartikelen. Maar hoe laat je een product goed zien? Nou, bijvoorbeeld met speciale sieraden– of kartonnen displays. Voorlopig droom ik nog maar even verder over een eigen winkel maar het lijkt me ZO leuk. Wellicht zou een webshop wel een optie zijn over een tijdje?

 4. Als er geen terughangrek is bij de paskamers

  Nog een irritatiepuntje hoor: als je hebt gepast en je moet alle kleding weer zelf terug gaan hangen in de rekken. Vaak hangt er een rek waar je je kleding op terug kunt hangen waardoor je niet zelf de hele winkel meer door hoeft, maar soms ook niet. Vaak weet ik dan niet meer precies waar de kleding vandaan kwam en ik heb dan ook weleens alles in hetzelfde rek gepropt (oeps!).

Hou jij ook zo van winkelen? En heb je ook weleens irritaties?

Volg op Bloglovin

Volg:

8 Comments

 1. 14 december 2017 / 10:09 am

  Deze irritaties herken ik zo erg. Ook nummer 1 en dan niet zo zeer bij kledingwinkels, maar ook bij ’t Kruidvat en de Jumbo bij mij in de wijk. Ze maken geen oogcontact en met moeite komt er een goedemiddag uit.

  Wat ik ook vervelend vind: als ik online leuke dingen heb gezien en ze die dingen niet in het filiaal verkopen. Moet ik het alsnog online gaan bestellen en hopen dat de kleding goed zit.
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Theevraag #7 | Wat zou je doen als je in één dag 1.000 euro mocht opmaken?My Profile

  • Marjoleine
   15 december 2017 / 10:27 am

   Jaaa inderdaad ook allebei echt vervelende dingen!

  • Marjoleine
   15 december 2017 / 10:27 am

   Haha ja zo bizar he, hoe onvriendelijk ze kunnen zijn daar…

 2. Vaya
  16 december 2017 / 1:48 pm

  Zooo waar allemaal. Af en toe denk ik wel eens bij mezelf, ik lijk wel gek en zou je je hobby bijna opgeven, maar nee. Daar is shoppen toch nét iets te leuk voor en moet je af entoe maar een beetje door dingen heen kijken en misschien zelfs maar om lachen. Anders had je nu ook niet zo’n leuke blog post gehad waar (bijna) iedereen zich in kan vinden.
  Xxx

 3. 17 december 2017 / 4:30 pm

  Hahaha zo waar! Mijn grootste irritatie staat er alleen nog niet tussen: mensen die heel langzaam door de stad slenteren en niet uitwijken voor mensen met een normaal loop tempo. Of van die mensen die dan midden op straat ineens stoppen met lopen zo van: Hmm zal ik wel of niet bij die winkel naar binnen gaan en dat jij dan nog net niet tegen ze aan knalt. Heel irritant!
  Demi onlangs geplaatst…Dit zijn dé spelletjes voor tijdens de feestdagenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.