Persoonlijk

Ben ik gestopt met bloggen?

gestopt met bloggen

Wat een heerlijke “clickbait” he? Maar, nee ik ben niet gestopt met bloggen! Wel is het een stuk minder geworden het laatste jaar. Waar ik eerst mega enthousiast kon worden van het creëren van artikelen, is dat nu een beetje weggeëbd. Ik hou er nog steeds van om te schrijven en leuke dingen te delen, alleen is de focus nu meer verlegd naar Instagram. Ik heb niet meer zo erg de behoefte om wekelijks dagboeken te schrijven en alle dingen die ik doe te delen.

Wennen

Ik ben weer zoekende naar hoe ik het bloggen wil oppakken, het blijft iets wat ik heel leuk vind maar waar ik een nieuwe vorm in moet gaan vinden. Soms bedenk ik dat ik dingen wil schrijven maar komt het er gewoon niet van om het uit te werken of heb ik er geen inspiratie voor. Ik begon met bloggen in 2015, ik studeerde nog volop en schreef dagelijks (!) blogs. Inmiddels is mijn leven zó veranderd: ik ben afgestudeerd, heb een baan en woon op mezelf. En daarmee kwam het bloggen onderaan op de ’to do list’. Dus ben ik gestopt met bloggen..? Nee! Soms denk ik eraan om meer over Rotterdam te delen (zoals hotspots, maar daar hebben we ook deze Instagram account voor) of om stukjes over mijn werk als verpleegkundige te delen. Ik weet het allemaal nog niet, maar als de tijd daar is zien jullie me hier vast wel terug.

 

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Simone
    12 april 2022

    Ach, een pauze of wat afstand is soms zo gek nog niet hoor. Ik heb ook een tijdje niet geblogd, toen mijn blog zelfs van internet gehaald. Uiteindelijk kreeg ik toch nog heimwee en startte ik deze…

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.