Budget Fashion&Beauty

Budget tip: Prijzen vergelijken op kledingkopen.nl

Zoals jullie vast wel weten ben ik een enorme shop-a-holic. Nieuwe schoenen daar, nieuw shirtje hier. I love it! Toch hou ik erg van sparen en besparen, ik shop dan wel graag maar vaak wel budget. Ik hou er niet van om honderden euro’s uit te geven voor een jas en schoenen koop ik het liefst ook met korting, of in ieder geval in de winkel waar ze het goedkoopst zijn. Niets zo vervelend als iets kopen en er daarna achter komen dat het ergens anders stukken goedkoper is.

Ontdekking kledingkopen.nl

Laatst kwam ik op de website kledingkopen.nl terecht. Hier kun je prijzen vergelijken van kleding, schoenen en accessoires. Je typt in wat je zoekt bijvoorbeeld: zomerjassen. De site zoekt nu jassen bij 150 verschillende webshops op, vervolgens zie je honderden jassen staan en eronder staat gelijk bij welke webshop het goedkoopste is. Zo hoef je dus niet zelf allerlei verschillende webshops te vergelijken, gelukkig maar want dit is super veel werk! Er zijn ontzettend veel winkels die hier vergeleken worden, bijvoorbeeld de Bijenkorf, Omoda & Forever21 en nog heeel veel anderen. Bij elkaar zelfs 150.

Hieronder zie je een aantal jassen die ik erg leuk vind, zoals je ziet scheelt het meer dan €20,- tussen de goedkoopste en duurste winkel! Wauw! Ze laten meteen de goedkoopste prijzen zien en ook kun je selecteren op bijvoorbeeld een bepaalde maat of kleur.

kledingkopen.nl

 

Momenteel ben ik ook helemaal into de sneakers, vooral witte vind ik heel erg leuk voor de zomer. Ook deze worden vergeleken en zo kun je de goedkoopste eruit halen. Je kunt filteren op kleur, in mijn geval wit, en zo worden álle witte sneakers vergeleken. Wat ik erg handig vind is dat je meteen in één oogopslag kunt zien waar de sneakers verkocht worden, waar ze het goedkoopst zijn en welke maten er verkocht worden.

kledingkopen.nl

Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze tip. Ik ben in ieder geval super blij met deze ontdekking en ga voortaan voor ik iets koop eerst even vergelijken via deze kledingkopen.nl. Voortaan kun je dus heel makkelijk een paar tientjes in je zak houden. Heerlijk toch?!signature 2.0

Volg op Bloglovin

euroteken

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Rowan
    27 mei 2016

    Wat een super handige tip! Ga ik zeker eens uitproberen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.