Diaries

DIARY | November vliegt voorbij

Hoi liefste lezers! Zoals je vast al gemerkt hebt, heeft er al eventjes geen diary meer online gestaan. De reden daarvoor is dat ik het gewoon enorm druk heb en er niet aan toe kom om ze te schrijven… Mijn stage vraagt veel van me en het bloggen schiet er dan weleens bij in, helaas. Het leek me wel weer tijd om jullie een update te geven van de afgelopen weken. Ik ben ook heel benieuwd hoe het met jullie gaat! Deze diary begint dus al een paar weken geleden en bevat gewoon wat leuke foto’s en verhalen van de afgelopen tijd. Lees je mee?

Jaaa daar kwam dan de echte herfst! De bomen verkleurden in de mooiste kleuren en opeens dwarrelden alle blaadjes op de grond… Deze foto maakte ik trouwens toen ik aan het lopen was om naar de mondhygienist te gaan. Op de terugweg stuurde hij me naar huis met een vreselijk bitje in mijn mond waar fluoride in zat. Gelukkig kwam ik niemand tegen… Zo snel ik thuis was belandde het in de prullenbak.

Nora tussen de blaadjes! Ze heeft een beetje een schutkleur he 😉

Op mijn vrije dag kreeg ik zin om weer foto’s te maken voor mijn blog. Omdat ik net wat nieuwe Sinterklaas items had, waaronder een mok die ik van mijn vriend kreeg, maakte ik daar wat foto’s van. Ik had helemaal geen echte Sinterklaas dingen zoals pepernoten, dus legde maar een stukje chocoladeletter, een kaneelstokje en een appel neer. Uiteindelijk vond ik het resultaat wel leuk 🙂 Benieuwd naar de blog? Die lees je hier.

Nu het weer kouder wordt is Noa een echte kroelerd! Kijk hoe lief ze is <3

Op zaterdagavond had ik niet echt iets te doen en besloot ik even naar mijn oma in Rotterdam te gaan. Het was zo’n regenachtige dag dat ik van thuiszitten ook niet echt blij werd. Nora ging mee en zat naast mij op de passagiersstoel in haar riempje. Opeens kwam ze erachter dat het riempje net lang genoeg was om bij mij op schoot te kruipen, dus dat deed ze dan ook. Gelukkig waren we er bijna… Mensen die ons voorbij reden in de auto gingen zelfs naar haar zwaaien, haha.

Bij oma in de hal stond deze keer weer een prachtig boeket!

Op zondag ging ik met mijn moeder even lunchen en namen we Nora ook mee. We liepen eerst een stukje en gingen daarna heerlijk lunchen.

En we namen allebei deze heerlijke carpaccio broodjes! Het was zó ontzettend lekker, de carpaccio in Amsterdam was heerlijk maar deze is ook heel erg lekker.

Daarna nog even cadeautjes kopen bij dit leuke winkeltje, wat al helemaal in kerstsfeer was. Ik hou van deze tijd van het jaar!

Maar het is wel slecht voor de lijn…. Al die lekkere dingen zijn zo verleidelijk. Ik ben sinds kort trouwens weer begonnen met sporten maar het is nog lastig om er echt een ritme in te krijgen.

Hahaha dit ben ik! Ik zag deze foto van Ketnipz op Pinterest en stuurde hem meteen door naar mijn vriend. Ik heb een keertje een mega pittig gerecht besteld in de overtuiging dat het wel meeviel. Ik kreeg het zó warm en de tranen stonden nog net niet in mijn ogen. Voortaan let ik dus wel wat beter op wat ik bestel.

Arme Nora heeft weer heel veel last van jeuk en schilfers op haar huid. Het was nu zo erg dat ze constant aan het krabben en likken was en echt zichzelf niet meer was.. Bij de dierenarts werd geadviseerd om haar speciale voeding te gaan geven, maar mevrouw vertikt het om het te eten. Ze kreeg wel medicijnen en speciale shampoo, nu gaat het weer beter. Hopen dat het beter blijft gaan.

En toen moest ze natuurlijk in bad! Ze vindt het heerlijk om in bad te gaan dus voor haar was het zeker geen straf.

YES, I finally got it! Vorig jaar zag ik deze waxinelichthouder al veel voorbijkomen maar kon ik hem niet scoren. Inmiddels vond ik hem wel bij de Action en ik vind hem zó leuk. 

Zaterdag, lekker rustig wakker worden in bed met blogjes en een kop thee <3

En ’s avonds lekker kroelen met mijn Noortje <3

Ik deed een bestelling bij H&M en zag dat ze ook spullen voor honden hebben. Voor Nora bestelde ik dit schattige rendier gewei, ze vond het vreselijk maar het is wel cute toch?!

Ik keek ein-de-lijk 13 reasons why af, ik vond het een super mooie serie en deze scene was echt prachtig! Heb het gelukkig wel droog kunnen houden 🙂

Leuk aan de herfst: overal die mooie blaadjes!

Tijd om te sporten! Wat is het toch heerlijk om even helemaal je hoofd leeg te maken en je gedachten op nul te zetten.

Zo, dat was hem dan weer voor nu! Ik weet nog niet precies wanneer de volgende diary online komt, ik heb voor nu de vaste dagen maar even losgelaten. Af en toe komen er zeker nieuwe blogposts online dus hou gewoon mijn blog en social media in de gaten, dan zie je ze vanzelf verschijnen. Nog 3 weken en dan is het kerstvakantie! Ik kan echt niet wachten: lekker uitslapen, genieten van de feestdagen en leuke dingen doen.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie ook zin in kerst?

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  E.C.
  1 december 2018

  Met ons Liena Bammie Jerry en de nijnen gaat het goed. Zit nu in alle vroegte thee te drinken. Gisteren slecht nieuws van het baasje van Jerry dat het niet goed gaat met haar been,. Dus Jerry kan zo ie zo nooit meer terug. Liena vindt het maar lastig en af en toe jaagt ze hem weg als te dicht bij komt, Bammie vindt hem wel leuk. Blij dat jouw en je familie en lieve Noortje alles goed gaat. Huidproblemen zijn wel lastig bij honden. Alleen lamsvlees geven wil ook wel eens helpen.,

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   1 december 2018

   Aww zielig dat hij niet meer terug kan. Gelukkig gaat het goed met jullie! X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.