Persoonlijk

Een paar dingen die mij op dit moment bezighouden

Hoi lieve allemaal! Aaaah ik zit weer eens in een kleine blogstruggle, de blogpost over restaurants in Boedapest staat klaar maar ik wou heel graag nog een ander soort post plaatsen voordat deze online kwam. En.. Nouja, waar schrijf je dan over? Ik had 18244 ideeën maar geen enkele kwam tot stand. Ik besloot jullie gewoon weer even mee te nemen in mijn leven en te delen wat mij bezighoudt. Soms zijn de leukste blogs ook gewoon de simpelste toch?

Wat houdt mij bezig?

 • Dat de heerlijke zomerdagen weer terug zijn <3 Stiekem vind ik die regenachtige dagen ook altijd wel fijn, maar het is natuurlijk nog zomer dus dan is het ook nog tijd om lekker te genieten van de zon! Ik ben dus wel heel blij dat er nog een paar heerlijke dagen aan komen.
 • Het laatste seizoen van Orange is the new black op Netflix.. Ik heb gisteren de laatste aflevering gekeken en ik vind het zó’n goede serie! Het was de eerste serie die ik op Netflix begon te kijken en ook echt wel mijn favoriet. Als je het einde al hebt gezien, wat vond jij ervan?!
 • Een vrij weekend! Na een week met 6 dagdiensten (en dus elke dag om 6 uur opstaan..) heb ik eindelijk het weekend vrij! Daarna werk ik 2 dagen en ben ik weer 2 dagen vrij, dat is nog eens een goede balans! Ik heb dit weekend een feestje van een van mijn besties die naar Curacao gaat voor zes maanden, heel veel zin in maar ik ga haar wel echt missen.
 • Dat ik moeite heb met het loslaten van de moeilijke dingen van begin dit jaar, vooral de break-up die ik doormaakte. Het gaat steeds beter maar het is nogal lastig voor mij geweest. Het gaat gelukkig heel vaak goed maar sommige momenten zijn moeilijk. Het is ook gewoon klote als iemand uit je leven verdwijnt en je nog met vragen/gevoelens/shit blijft zitten.
 • Mijn ouders die willen gaan verbouwen. Een nieuwe eettafel, inclusief bankje en stoelen is besteld. Daarnaast komt er een nieuwe lamp, gaat de muur gestuct worden én alles geverfd. Heel erg veel zin om straks alles in een nieuw jasje te hebben en ik vind het heel leuk om ze wat stylingadvies te geven! Zo gingen we afgelopen week naar wat woonwinkels, er zijn ZO veel leuke dingen te koop op dit moment.
 • Pinterest! Ik ben sinds kort bezig met het toevoegen van pins aan blogposts en dat is echt heel leuk om te doen. Ik vind het trouwens niet zo fijn om bij persoonlijke artikelen te doen dus doe het alleen wanneer ik het “passend” vind bij het onderwerp.
 • Mijn beste vriendinnetje die vandaag op vakantie gaat maar gisteren appte dat ze een scheur in haar pees heeft en nu met een ingetapete enkel loopt. Ik denk aan je <3

Ik ben heel benieuwd wat jullie op dit moment bezighoudt! Ben je op vakantie? Of ga je nog? Of ben je juist veel aan het werk? En heb jij OITNB al gezien?

 

 

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Sanne
  23 augustus 2019

  Ik reageerde net al, maar ik dennnk dat er even iets mis ging met mijn internetverbinding. Heerlijk dat het zonnetje weer terug is inderdaad! Daar ga ik ook nog even goed van profiteren. Die break-up herken ik wel (helaas!). Denk dat tijd daarvoor het beste medicijn is. Het pinnen heb ik ook helemaal ontdekt.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 augustus 2019

   Aaah wat rot dat jij het ook hebt meegemaakt, gun het echt niemand haha. Maar idd, tijd is het medicijn! Fijn weekend! X

 • Beantwoorden
  Anna
  23 augustus 2019

  Leuk om een update te lezen, ik ben dol op dit soort artikelen! Ik ben ook zo blij dat de zon weer schijnt, haha :D. Wat leuk dat je bezig bent met Pinterest. Ik maak ook niet voor iedere blogpost een pin aan, haha.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 augustus 2019

   Aah gelukkig hou je wel van dit soort artikelen! Ik zag idd dat jij super goed bezig bent op Pinterest, heel tof 😀

 • Beantwoorden
  Ilona Wielinga
  24 augustus 2019

  Precies wat je zegt, soms zijn de simpele artikelen het leukst.
  Ik moet zeggen dat ik best baal dat het weer zo warm word, daar ben ik gewoon niet voor gemaakt, haha. Geef mij maar herfst, inclusief wind en regen. Daar word ik stiekem best blij van.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.