Persoonlijk

Mijn 24e verjaardag | 21 mei 2020

Wat een geluk heb ik gehad met het heerlijk weer op mijn verjaardag. De stranden stroomden vol, de toegangswegen moesten zelfs gesloten worden, en het werd maar liefst 27 graden. Een paar maanden geleden had ik het plan mijn verjaardag groots te vieren, een barbecue met vrienden en familie zag ik wel zitten. Het gebeurt immers niet zo vaak dat ik op Hemelvaartsdag jarig ben en de meeste mensen dus vrij zijn. Echter schopte Corona roet in het eten maar had ik toch een hele fijne 24e verjaardag!

21 mei

Ik ben dus geboren op 21 mei 1996. Er iets grappigs aan deze datum, ik heb namelijk twee sterrenbeelden. In sommige horoscopen ben ik een Stier, deze loopt soms tot 20 mei en soms tot 21 mei. Maar soms ben ik dus ook een Tweeling, wanneer deze op 21 mei begint. Vroeger als ik dat zei, geloofden mensen me nooit en deden alsof ik gek was. Toch moet ik zeggen dat ik meer overeenkomsten met het sterrenbeeld Tweeling heb. Ik vind het bijvoorbeeld moeilijk om keuzes te maken, ben flexibel en zacht van karakter. Dat is niet altijd fijn, want ik ben vaak te lief. Al moet ik ook zeggen dat ik de laatste jaren heb geleerd om meer voor mezelf op te komen, wat voelt dat goed soms 🙂

Mijn 24e verjaardag

Afgelopen donderdag werd ik dus alweer 24! Ik werd me er op dat moment echt van bewust dat de tijd zo bizar snel gaat: ik moest denken aan toen ik 16 werd en voor het eerst alcohol mocht drinken, mijn 18e en 21e verjaardag die nog maar zo kort geleden lijken en nu dus alweer 24.. Omdat het nog steeds coronacrisis is en je niet met teveel mensen bij elkaar mag zijn, vierde ik mijn verjaardag niet echt. Wel kreeg ik de hele dag bezoek van o.a. mijn beste vriendin, peetouders en buren. Ook haalde ik ’s ochtends mijn oma op en was zij er de hele dag. Zo fijn, ze mocht absoluut niet ontbreken op deze speciale dag! We zaten lekker buiten in de tuin en aten taart, vervolgens kwamen de hapjes en wijn op tafel en daarna bestelde ik pizza’s. Ook ’s avonds was het nog heerlijk warm en zaten we tot bijna 1 uur in de tuin. Daarnaast heb ik super veel felicitaties gehad via social media. Dankjulliewel! Ik heb zelfs bloemen opgestuurd gekregen van twee cliënten van me, dat liet me nog een beetje extra jarig voelen.

Dat mijn 24e levensjaar maar super mooi mag worden! En dan.. Op naar de 25!

PS: Mocht je het leuk vinden, hier vind je het dagboek wat ik schreef toen ik vorig jaar jarig was.

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Marloes
  26 mei 2020

  Blij dat je een fijne verjaardag hebt gehad, ondanks de omstandigheden! Ik vond het als kind altijd zielig voor mensen die tussen twee sterrenbeelden in zitten, hahaha. De taart ziet er lekker uit. En wat lief van je cliënten! Klinkt als een geslaagde dag.

 • Beantwoorden
  Rosanne
  27 mei 2020

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Het zag er in ieder geval wel lekker zonnig uit!

 • Beantwoorden
  Suzanne
  8 juni 2020

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.