NEW IN | Kleding van MyJewellery

Hi! Daar ben ik met een kleding shoplog! Een tijdje geleden mocht ik een prachtig pakketje ontvangen van MyJewellery. Ik kende deze webshop al omdat ik er weleens oorbellen besteld had (die je hier kunt vinden). Inmiddels verkopen ze heel veel mooie items, waaronder heel veel kleding, horloges en andere accessoires. Ik mocht twee hele mooie tops ontvangen die ik jullie vandaag laat zien. Kijk je mee?

kleding van myjewellery

Leopard blouse – €39,99

Het eerste item wat ik uitzocht is deze ontzettend leuke blouse. Ik draag niet meer zo vaak blouses en was dan ook bang dat hij niet zo fijn zou zitten. Het tegendeel blijkt waar: hij zit super lekker! De stof is heel soepel en hij zit fijn om mijn lichaam heen. Daarnaast vind ik de oker gele kleur heel tof, ik heb niet veel kleding in deze kleur. In eerste instantie wou ik de blouse in het rood, maar die was uitverkocht. Achteraf gezien vind ik dat helemaal niet erg 😉

kleding van myjewellery

Leopard top black/green – €29,99

Ik was blijkbaar erg in de luipaard sferen toen ik de kleding uitzocht, want ook deze top heeft een soortgelijke print! Niet erg, want hij is toch weer heel anders dan de blouse. Deze top vond ik meteen heel leuk en ik zag al meteen allerlei kledingcombinaties voor me. Hij kan met een rokje en mijn dr. Martens eronder, maar ook met een jeans en witte gympen. Een vestje eroverheen en je bent good to go als het wat kouder is buiten. Door het kant is de top net wat vrouwelijker en ook deze heb ik al met heel veel plezier gedragen. Ik heb trouwens normaal maat 36/38 van bovenkleding en bestelde allebei de tops in een M. Ze zitten helemaal prima.

kleding van myjewellery

Ik kende de webshop eerst alleen van de sieraden, maar nu heb ik ook kennisgemaakt met de kleding van MyJewellery! En die kennismaking bevalt heel erg goed moet ik zeggen… De prijzen zijn betaalbaar en je hebt toch een aparter item dan wanneer je het bij bijvoorbeeld de H&M koopt. Wist je trouwens dat ze ook fysieke winkels hebben? Bijvoorbeeld in Breda, Utrecht en Eindhoven. Ik wacht met smart tot er eentje in Rotterdam komt…

Heb jij weleens iets gekocht bij MyJewellery? 

Volg:

8 Comments

 1. 16 maart 2018 / 7:53 pm

  Vind de top erg leuk, aparte kleur zo. Ik heb een jurk van MyJewellery, zit heel fijn. Leuke webshop is het!

  • Marjoleine
   17 maart 2018 / 12:47 pm

   Dankjewel! Ja zeker een leuke webshop 🙂

 2. 17 maart 2018 / 10:33 am

  De top is echt heel mooi! Ik heb wel eens wat besteld bij My jewellery, hele fijne webshop!

  x

  • Marjoleine
   17 maart 2018 / 12:48 pm

   Thanks! 🙂 X

 3. 17 maart 2018 / 6:41 pm

  Ik vind die bloes echt super leuk! Die kleur staat je ook gewoon super goed.

  • Marjoleine
   17 maart 2018 / 8:52 pm

   Lief! Dankjewel!

 4. 22 maart 2018 / 6:29 pm

  Ik heb laatst een ketting gekocht bij My Jewellry in Utrecht, maar helaas is de sluiting er al af gegaan.
  Ik moet ‘m nog steeds maken.
  Dat panterprint topje is wel super mooi.

  • Marjoleine
   24 maart 2018 / 10:31 am

   Aw dat is echt jammer! Anders misschien even een mailtje sturen? Dan krijg je misschien wel een nieuwe of kortingscode oid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.