Persoonlijk

Over Pasen, de zomerse temperaturen en toe zijn aan vakantie

Hoi lieve allemaal! De afgelopen weken waren druk en merk ik dat ik écht heel erg aan vakantie toe ben. Gelukkig komt die vakantie er ook aan want over maar liefst 4 dagen ga ik met mijn moeder naar Griekenland! YAS! We boekten het een week of 5 geleden en de tijd is zó snel gegaan sindsdien. Ik klets jullie even bij in dit blogje en vertel je over mijn plannen voor de komende tijd.

Pasen en werken

Afgelopen weekend was het natuurlijk Pasen. Voor bijna iedereen een extra lang weekend en een tijd om lekker met familie samen te zijn. Voor mij was dat het niet echt want ik werkte alle dagen. Mij hoor je niet klagen want ik kwam lekker aan mijn uren én kreeg onregelmatigheidstoeslag. Moet wel bekennen dat ik nu wel heel moe ben en toe ben aan een paar dagen vrij… Gelukkig heb ik die dan ook. Vorig weekend vierde ik al een beetje Pasen en aten we met mijn oom en tante bij mijn oma. De dag begon iets minder leuk, oma had namelijk een bloedneus die niet meer stopte. In plaats van gezellig thuis zaten we bij de Huisartsenpost in het ziekenhuis en bracht oma 3 dagen met een neustampon in haar neus door. De afgelopen dagen was het trouwens wel echt heerlijk weer he? Na mijn werk klapte ik een stretcher uit in de tuin en heb ik daar heerlijk op gelegen met een tijdschrift en een colaatje. De foto boven dit artikel maakte ik op een van deze zomeravonden toen de zon net aan het ondergaan was.

Social media

Pfff, ik weet niet wat het is maar de laatste tijd ben ik social media een beetje zat. Als ik mijn Instagram of Bloglovin open zie ik allemaal “perfecte” foto’s en blogposts van mensen die soms wel 2x per dag posten. Ook vaak genoeg wordt er een product de hemel in geprezen en winacties gedaan. Ik hou van bloggen, ik vind het leuk om Instagram te gebruiken maar ik wil niet “posten om het posten”. Ik wil iets delen omdat ik dat leuk vind en niet omdat ik een deadline heb en daarom geforceerd iets moet plaatsen. Door dit gevoel ben ik de laatste tijd nogal afwezig geweest, zowel op mijn blog als op Instagram. Ik weet even niet zo goed wat ik met mijn blog wil, wat voor nieuwe blogposts ik wil schrijven en wat ik wil uitstralen. Ik vertrouw erop dat ik na mijn vakantie weer opgeladen ben en de nieuwe ideeën vanzelf weer in mijn hoofd zullen komen 🙂

Vakantie

Om het daar dan gelijk weer over te hebben: zaterdag ga ik op vakantie! Het is dan Koningsdag maar doe ik toch nooit zoveel aan. Voorgaande jaren ging ik nog weleens naar festivals maar sinds vorig jaar eigenlijk niet echt meer. We vliegen aan het begin van de avond en zullen dan een paar uurtjes later landen op Kreta. Ik ben nog nooit op Kreta geweest, wel op Kos en Corfu wat ook super leuke eilanden zijn! We zitten in het plaatsje “Stalis” (in het Grieks ook wel Stalida) in een prachtig boutique hotel. Voordat we weggaan wil ik heel graag nog een e-reader kopen, die krijg ik waarschijnlijk van mijn ouders als vervroegd verjaardagscadeautje, zodat ik daar lekker kan lezen. Ook is het daar nu tussen de 22 en 24 graden met een heerlijk zonnetje.

Mochten jullie nog tips hebben over Kreta, e-readers of andere dingen: laat het me weten! Ik wens jullie een hele fijne week en tot snel ♥

Ben jij weleens op Kreta geweest?

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Mei Qi
  24 april 2019

  Wat een fijne post! Ik herken me er wel een beetje in, op instagram zie ik ook vaak perfecte foto’s voorbij komen! Ik ben zelf een beetje perfectionistisch dus hierdoor vind ik het soms lastig om foto’s te plaatsen, omdat ik ze niet tussen ‘mijn feed’ vind passen. En hoe leuk dat je naar Kreta gaat! Ik ben er nog nooit geweest. Een hele fijne reis alvast!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   6 mei 2019

   Dankjewel nog! 😀 Ik snap het hoor, ben zelf ook vrij perfectionistisch maar probeer dat nu maar een beetje los te laten vooral op insta. Een spontane feed vind ik toch leuker dan een hele georganiseerde.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.