Lifestyle

Sinterklaas – Cadeau tips II

Omdat ik het vorige Sinterklaas cadeau artikel zo leuk vond om te maken en ik nog lang niet klaar was met zoeken naar leuke cadeaus; hier deel 2!

1. Spelletjes, altijd leuk! Halli Galli is een heel leuk en vlot spel om met meerdere personen te spelen, bijvoorbeeld met familie of vriendinnen. Het is makkelijk te begrijpen dus ook geschikt voor de wat jongeren onder ons.

2. I love scentchips, het ruikt echt heerlijk. Ik heb al een tijdje een brander in mijn bezit en gebruik hem bijna elke dag met de lekkerste geurtjes erin.

3. Een heerlijk luchtje is ook altijd leuk om te krijgen. Bijvoorbeeld ‘Black Opium’, een iets zwaardere geur perfect voor de winter. Is je budget iets kleiner? Ik schreef hier over een budget eau de toilette van Zara.

4. Nu het weer kouder wordt kan je hoofd wel extra warmte gebruiken. Zelf hou ik niet zo van mutsen, deze haarband daarentegen is heel leuk en houd je oren lekker warm! Te koop bij o.a. Hema en H&M.

5. Vroeger speelde ik al de Sims en soms nog steeds. Het is het enige spel dat ik nooit zat raak en wat ook nog steeds leuk is als je ouder wordt. Zelf heb ik de Sims 3 maar sinds kort is Sims 4 uit, perfect cadeau voor de feestdagen!

6. Ook voor de koude dagen: heerlijke sloffen. Ik hou zelf van sloffen waar je zo in kan stappen, zoals deze. En ze zijn, zo te zien, ook nog heerlijk fluffy. Wil je deze kopen? Ze zijn van H&M.

7. Deze body mist van Victoria’s Secret is helemaal booming. Ik zie ze steeds vaker, ook gewoon bij de Etos. Ze ruiken echt heerlijk en zijn er in verschillende varianten. Je sprayt ze gewoon op je kleding op lichaam en je ruikt gegarandeerd de hele dag lekker.

Waar halen jullie je inspiratie voor Sinterklaas cadeaus vandaan?

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Naomi
    29 november 2015

    Ik haal inspiratie uit dit soort artikelen! Ik ben ook echt gek op de sims en heb ook sims 4 nog niet gespeeld helaas.

    x

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.