Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen allemaal! Pasen, een feest waar ik opzich niet zo heel veel mee heb. Ik vind het bijvoorbeeld minder ‘belangrijk’ dan kerst. Toch vind ik het wel heel leuk, ik hou er dan ook van om iets bijzonderder te eten dan normaal en met familie en vrienden samen te zijn. En die extra vrije dagen zijn natuurlijk ook heel fijn šŸ˜‰

Vandaag staat er een familiereĆ¼nieĀ op de planning. Heel leuk! Het is de familie van mijn oma’s kant, mijn oma is er helaas niet meer en haar zussen ook niet. Toch vind ik het ontzettend leuk om de familie weer eens te zien, de laatste keer dat iedereen bij elkaar was, is zo’n 15 jaar geleden. Ik ben heel benieuwd!

Morgen ben ik lekker thuis samen met mijn ouders. We gaan gourmetten en mijn beste vriendin komt ook gezellig bij ons eten. Zo zie ik Pasen het liefst: lekker eten, familie & vrienden om me heen en verder gewoon relaxt. Met de religieuze kant van Pasen heb ik niet zo heel veel, vroeger ging ik weleens naar de kerk maar tegenwoordig eigenlijk niet meer. WĆ©l vind ik de film Jesus Christ Superstar heel mooi, ook ging ik deze week naar de Mattheus Passion met mijn moeder en oma. Dit is klassieke muziek van Bach en vertelt het lijdensverhaal van Jezus. Het was mijn eerste klassieke concert en ik vond het echt heel mooi en leuk om een keertje mee te maken.

PS: Hou mijn blog goed in de gaten, dinsdag komt er namelijk een hele leuke winactie online!

Nogmaals een hele fijne Pasen! Wat staat er bij jullie op de planning?

signature

Volg op Bloglovin
Volg:

1 Comment

  1. 27 maart 2016 / 9:47 am

    Leuke planning, vooral om weer na zo’n lange tijd bij elkaar te komen! Ik ga vandaag (ook) gourmetten bij mijn schoonfamilie.

    Fijne pasen en eetsmakelijk! -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.