Hotspots&Reizen

7x leuke festivals in juli

Eén van mijn favoriete bezigheden in de zomer: het bezoeken van festivals. Ik heb nog niet zo heel veel festivals op de planning staan en was daarom op zoek naar wat inspiratie. In juli hoef ik niet te werken en ga ik ook niet op vakantie, daarom leek het me een goed plan om de leukste festivals op een rijtje te zetten. Misschien halen jullie er ook inspiratie uit & zien we elkaar daar? 🙂

Concert at sea – 1 & 2 juli

Concert at sea is dit jaar alweer voor de 10e keer, en ik ben er nog nooit geweest! Concert at sea wordt mede georganiseerd door Blof en zij sluiten dan ook af op zaterdag. Verder zijn er artiesten als Douwe Bob, Typhoon, the Common Linnets & De jeugd van tegenwoordig. De line-up is niet hetgene wat mij echt aantrekt aan Concert at sea maar vooral de locatie en sfeer lijken me super tof. Festivallen omringt door de zee, ik hoop het dit jaar mee te gaan maken op CAS!

Locatie: Brouwersdam, Zeeland
Prijs: Uitverkocht, wellicht 2e hands voor ongeveer €50,-.

Wish outdoor – 1,2 & 3 juli

Wish outdoor heb ik vorig jaar bezocht en heb hier echt een geweldige dag gehad. Het was de warmste dag van 2015 maar dat mocht de pret niet drukken, het was zo tof. Overal stonden watersproeiers en er was zelfs een zwembad gemaakt, waar wij overigens heel wat tijd hebben doorgebracht. Er zijn super veel stages met wat ieder wat wils en de avond wordt afgesloten met prachtig vuurwerk. Zo de moeite waard, de sfeer is super en je waant je even in een soort sprookje. A new adventure awaits… Ben je benieuwd? Kijk hier de aftermovie.

Locatie: Beek en Donk, Brabant
Prijs: vrijdag €32,95, zaterdag €49,95 en zondag €33,95

Metropolis festival – 3 juli

Altijd leuk: gratis festivals. Het metropolis festival in Rotterdam introduceert nieuw, veelbelovend talent. “Naar goede muziek moet je niet alleen luisteren, dat moet je live ervaren”. In het verleden traden veelbelovende namen op: The Kik, Triggerfinger & Gers Pardoel bijvoorbeeld.

Locatie: Zuiderpark Rotterdam
Prijs: Gratis

Extrema outdoor – 9 juli

Zes stages met de vetste artiesten: dat is Extrema Outdoor. Extrema gaat niet voor de meest standaard muziek, maar wil mensen juist verrassen met de mooiste shows en onverwachte ontmoetingen. De locatie is ook heel leuk: aan een groot meer met een recreatiestrand erbij. Mocht het heel warm zijn, kun je in ieder geval verkoeling zoeken 😉

Locatie: Aquabest, bij Eindhoven
Prijs: €50,-

A day at the park – 16 juli

A day at the park is een festival in het Amsterdamse Bos waar o.a. Felix Jaehn (Je weet wel, van cheerleader) en Kris Kross Amsterdam komen optreden. Ook kun je er de lekkerste ijsjes eten en er zijn zelfs vegetarische burgers. Ik denk dat dit een heel leuk festival is!

Locatie: Amsterdamse Bos
Prijs: €49,-

Welcome to the future – 23 juli

Ik heb me laten vertellen dat Welcome to the future een van de leukste festivals is. Vorig jaar zou ik het gaan ervaren maar helaas is het toen afgelast omdat de weersomstandigheden slecht waren, er was veel onweer en hevige wind waardoor het niet veilig zou zijn. Dit jaar gaan ze in de herkansing, met 7 verschillende podia’s en de vetste acts. Ook leuk; WTTF is een ‘groen’ festival, al het eten is organisch en ook is er gratis tapwater.

Locatie: Het Twiske, Amsterdam
Prijs: €52,50

ultrasonic

Ultrasonic festival – 30 juli

Oeh, heel leuk lijkt dit festival me! Ultrasonic heeft 5 stages met voor ieder wat wils: hardstyle & house maar ook een latinlovers stage. Genieten van allerlei soorten muziek, drankje en zonnetje erbij. En voor de prijs kun je het ook niet laten toch? 😉 “Let’s make this summer last forever” is het motto van Ultrasonic.

Locatie: Maarsseveense plassen, Utrecht
Prijs: €35,-

Misschien tot op één van de festivals! Al heb ik voorlopig nog geen definitieve plannen 🙁 maar ik hoop daar snel verandering in te brengen en wil graag kaartjes aanschaffen voor één of meerdere van deze festivals.
Houden jullie van festivals?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Rowan
  26 juni 2016

  Wat een leuke festivals! Ik kan echt genieten van het bezoeken van een festival! Heerlijk!!

 • Beantwoorden
  Sandra
  26 juni 2016

  Concert at Sea is eigenlijk de enige die ik ken, haha! Festivals blijven tof. De muziek, sfeer, de gezelligheid… Leuk idee om deze festivals op een rijtje te zetten!

 • Beantwoorden
  Monique | WritingMonique
  28 juni 2016

  Ik ben niet zo’n groot festivalganger maar, Welcome To The Future lijkt me wel heel gaaf hoor, en Concert At Sea trouwens ook!

 • Beantwoorden
  Mariska
  28 juni 2016

  Ik weet nooit exact welke festivals er zijn, deze klinken allemaal zo leuk! 😀

 • Beantwoorden
  Saskia
  28 juni 2016

  Het eerste festival klinkt heel gaaf. Ook mij lijkt de locatie en de sfeer onwijs gaaf.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.