Fashion&Beauty

8x de leukste items voor deze winter

Yes, de winter is officieel begonnen! Nieuw seizoen, nieuwe kleding. Toch? Nee grapje, dat is wat overdreven maar een paar nieuwe items wil ik zeker wel toevoegen aan mijn kledingkast. Zo zou ik graag nog een beetje een nette jas willen voor de winter, een leuk jurkje of rokje kan er ook altijd wel bij en een fijne oversized trui. Ja, ik heb altijd nog wel wat te wensen. Ik zette een aantal items op een rij die ik ontzettend leuk vind. Kijk je mee?

 

 1. Oh my god, deze jas! Ik zag hem en vond hem meteen geweldig. Normaal ben ik niet zo van de opvallende prints en zeker panterprint vind ik snel een beetje ordinair. Maar deze…. I love it. Ik zie het helemaal voor me: skinny jeans, gympjes, deze jas en een grote zwarte sjaal. Kan de kerstman deze bij mij komen bezorgen?
  – Esprit 
 2. Een zwarte basic blouse: altijd goed. Deze zocht ik vooral op voor bij het rokje van nr. 6. De combi lijkt me zo tof! Maar hij kan natuurlijk ook gewoon op een jeans. Echt zo’n blouse die je uit de kast trekt wanneer je niet weet wat je aan moet trekken.
  – Opus via de Bijenkorf
 3. Gympen zijn mijn all-time favoriet! Ik loop er dan ook bijna de hele dag op. Deze gympen zijn iets hoger en daardoor dus warmer, fijn voor de winter. Ze zijn van Selected Femme. Zelf heb ik een paar gympen van dit merk en die zijn heel fijn. Het leuke eraan vind ik dat ze net iets “netter” zijn dan bijvoorbeeld Nikes.
  – Selected Femme
 4. Liefde voor mooie jurkjes die je altijd aan kan, zoals deze. Hij is basic maar ook een beetje apart door de uitlopende mouwen. Me likey!
  – Esprit 
 5. Wat is een wishlist zonder horloge? Precies, helemaal niks. Dit horloge van Cluse is ook zo leuk. Ik moet eerlijk zeggen dat deze me meer mooi lijkt dan echt praktisch. Ik zou bijvoorbeeld niet goed kunnen zien hoe laat het nou precies is, omdat er geen cijfertjes of streepjes op staan. Desalniettemin is hij wel prachtig.
  – Cluse via de Bijenkorf
 6. Aah dit rokje zou echt perfect zijn voor kerst! Met een casual zwart bloesje erop of juist een top met kant. Ook deze vind ik zo mega tof en zou ik aan mijn collectie willen toevoegen. Voor nu leuk met kerst en oud en nieuw en daarna voor uitgaan.
  – Esprit 
 7. Liefde voor oversized truien <3 De lichtroze kleur vind ik heel leuk en het streep patroontje wat erin zit.
  – Selected Femme
 8. Een outfit is niet compleet zonder sieraden! Ik draag altijd mijn horloge en verder vergeet ik vaak sieraden te dragen. Als ik dan weleens sieraden draag hou ik van minimalistisch zoals dit armbandje van Orelia. Ik heb van dat merk al een heel mooi kettinkje met de M eraan.
  – Orelia via de Bijenkorf

Als ik zo mijn verzamelde items bekijk, vind ik de jas en het rokje het leukst. Helaas moet ik hard sparen voor mijn reis naar Indonesië en zit het er niet echt in dat ik veel nieuwe dingen ga kopen. Daarnaast heb ik al een hele kast vol kleding dus ik heb het ook niet nodig. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke outfit voor kerst of oud en nieuw: bij Esprit hebben ze heel veel leuke jurkjes.

Wat gaan jullie dragen tijdens de feestdagen? En hebben jullie favoriete winter musthaves?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  25 december 2017

  Heeeeeele mooie producten zeg! <3 love it! Vooral die jas fantastisch!!!!

 • Beantwoorden
  Mevrouw Marloes
  26 december 2017

  Die jurk vind ik heel mooi! Zo even kijken of ie er nog in m’n maat is 😀

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   28 december 2017

   Super leuk! Ben benieuwd of je hem nog hebt weten te scoren 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.