Lifestyle

Alles over mijn iPhone + hele toffe goodiebag

Hoi liefste lezers! Het leek me leuk om jullie vandaag meer te vertellen over mijn iPhone. Waarom koos ik voor iPhone, wat zijn mijn meest gebruikte apps en hoeveel tijd breng ik eigenlijk door op mijn telefoon? Verder mocht ik een héle toffe goodiebag ontvangen en wil ik die items ook aan jullie laten zien.

Alles over mijn iPhone

Ik heb dus een iPhone 7 met 128gb. Nadat ik alweer heel lang geleden mijn Blackberry voorgoed gedag zei schafte ik mijn eerste iPhone aan. Dat was toen een iPhone 4S. Ik heb daarna ook de 6 gehad en nu dus de 7. Ik ging voor 128gb omdat mijn vorige telefoon altijd vol was. Ik maak best veel foto’s en vind het ook leuk om af en toe wat nieuwe apps te downloaden. Waar ik dus echt een hekel aan had is dat ik dan foto’s of apps moest verwijderen voordat ik er weer iets nieuws op kon zetten… Dat probleem heb ik nu gelukkig niet meer. Ook telefoonhoesjes heb ik altijd in overvloed gehad, de meeste gewoon heel cheap uit China maar soms ook weleens iets duurder. Gemiddeld breng ik 3 uur en 25 per dag door op mijn telefoon, echt heel erg eigenlijk. Gelukkig wordt het, nu ik werk, wel steeds minder. De app die ik verreweg het meest gebruik is Instagram.

Favoriete apps

Een telefoon is natuurlijk niets zonder apps erop! Het leek me leuk om een paar van mijn favoriete apps met jullie te delen. Ik ben trouwens ook heel benieuwd wat jullie favo’s zijn.

♥ Forest

Een van mijn allerfavorietste apps is “Forest”. Dankzij deze app kan ik geconcentreerd werken en mijn telefoon een tijdje laten liggen. Het principe is eigenlijk heel simpel: je plant een boom en op het moment dat je je telefoon pakt gaat het boompje dood. Voor elke volgroeide boom krijg je punten en zo kun je weer andere soorten boompjes kopen en zélfs ergens een echte boom laten planten.

♥ Storytel

Ik heb sinds een tijdje weer Storytel, zo ontzettend fijn. Eerder had ik het ook al maar gebruikte ik het weinig, nu luister ik standaard voor het slapengaan een boek. Ook in de metro of als ik gewoon even “me-time” wil inlassen vind ik het heel fijn om een boek te luisteren.

♥ Peaks

Hoe chill is het dat je geld opzij zet zonder dat je het merkt? Dit is precies wat Peaks doet. Ik beleg met mijn wisselgeld, dat houdt in dat er iedere week een bedragje van mijn rekening af gaat en belegd wordt. Inmiddels is dit al €150 en door de gunstige stand van de beurzen heb ik zelfs al een beetje winst gemaakt. Toch maar mee stoppen of een beetje extra geld nodig? Je kunt je geld er zo weer vanaf halen. Let wel op: de beurzen kunnen ook dalen waardoor je geld kwijt kunt raken. Beleg dus alleen geld wat je echt kunt missen!

Een hele toffe goodiebag

Laatst werd ik dus door smartphonehoesjes.nl benaderd met de vraag of ik het leuk vond een goodiebag van hen te ontvangen. Ook mocht ik zelf twee items uitzoeken die ik leuk vond. Ik koos voor een heel leuk hoesje van Fabienne Chapot, waar ik ook een portemonnee van heb. Daarnaast koos ik ook een oplader voor in de auto, ik heb al zó vaak gehad dat mijn telefoon (bijna) leeg was door navigatie en ik eenmaal op de bestemming meteen mijn telefoon aan de lader moest leggen. Het leek me heel chill om hier wat minder rekening mee te hoeven houden. Verder verkopen ze in hun webshop ook hele toffe iPhone XS max hoesjes, helaas heb ik die iPhone niet in mijn bezit. Mocht jij wel een van de lucky ones zijn, zou ik zeker een kijkje nemen. Mocht hier niks voor je bij zitten, kun je ook nog zelf een hoesje maken. Op de foto hierboven zie je de meeste items uit de goodiebag. Ben er heel erg blij mee en kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen!

Wat voor telefoon heb jij? En wat vind jij de fijnste accessoire?

Ook leuk

8 reacties

 • Beantwoorden
  Irene
  21 februari 2019

  Ik heb een Iphone 6S Plus maar krijg binnenkort een telefoon van mijn werk (een Huawei). Altijd heel tevreden mee geweest en 64GB is voor mij ook voldoende zo blijkt. Het enige wat ik nu na bijna drie jaar merk is dat mijn camera niet goed meer werkt. en dat de batterij héél snel leeg gaat. Dat vind ik echt het grootste nadeel. Ik wil niet twee keer per dag mijn telefoon moeten opladen.
  Dat hoesje van Fabienne Chapot is super leuk!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 februari 2019

   Aah ja dat is wel echt een vervelend probleem! Zo vaak opladen is echt niet handig 🙁 En dankjewel!

 • Beantwoorden
  marja
  21 februari 2019

  wat leuk je tips! voor apps! ga ook eens doorgeven aan mijn kinderen ik heb nog een gewone samsung

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 februari 2019

   Ja leuk! Ben benieuwd 🙂

 • Beantwoorden
  Mevrouw Marloes
  25 februari 2019

  Leuke apps! Ik heb een Huawei P10 lite. Heb lang Samsungs gehad, maar die gingen altijd precies na 2 jaar kapot, als de garantie net verlopen was. Toen ben ik overgestapt op een Huawei. Misschien dat ik later ook een iPhone neem, zodat ik die makkelijker kan koppelen aan mijn Macbook, maar dat zie ik dan wel 🙂 De fijnste accessoire vind ik een audiokabel waarmee ik mijn telefoon kan koppelen aan de auto en muziek van Spotify kan afspelen in de auto.

  Liefs,
  Marloes

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   2 maart 2019

   Jaaa fijn is dat he! Ik heb ook zo’n kabeltje en dat is echt leuk, vooral als er niets op de radio is. Huawei heb ik zelf geen ervaring mee maar fijn dat jij er wel tevreden over bent 🙂

 • Beantwoorden
  Sanne
  25 februari 2019

  Leuk hoesje heb je uitgezocht! Ik heb ook net een nieuw hoesje van Smartphonehoesjes.nl, helemaal blij mee. Ben niet bekend met alle apps die je noemt, dus daar ga ik eens naar kijken nog.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   2 maart 2019

   Dankjewel! Super leuk dat je ook een nieuw hoesje hebt, wat voor eentje is het? Ben benieuwd wat je van de apps vindt 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.