Diaries

Best of.. #15 Mei

Oh wauw, de maand mei is alweer voorbij! Mei is altijd mijn favoriete maand omdat ik dan jarig ben. Dit jaar was mei ook een hele turbulente maand, ik deed heel veel leuke dingen en mijn gevoelens gingen nogal heen en weer (iets met verliefd zijn). Vanaf nu ga ik natuurlijk weer heel regelmatig blogjes schrijven en zal ik jullie weer op de hoogte houden van mijn leven. Laatst kreeg ik ook een aantal aanbiedingen voor samenwerkingen binnen (ZO tof), dus ook die zullen jullie terug gaan zien.

De maand begon meteen super goed, ik ging namelijk samen met Jahra naar John Mayer <3 Het was echt een heel mooi concert en we hebben zo genoten. In eerste instantie wou ik niet persé naar zijn concert, ik vond zijn muziek goed maar had er nooit echt aan gedacht om hem live te zien. Jahr wou heel graag en haalde me over. We hebben echt geluk gehad dat we kaarten hebben kunnen krijgen want het was zoooo snel uitverkocht. Het was echt zo goed en mooi, ik ben nog weken aan het nagenieten geweest. Ook maakte ik een vlog van deze dag, die kun je hier bekijken.

Het weekend daarna was het tijd voor nachtdienst. Ik had er 2 en ik vind het altijd wel fijne diensten. Ik zit dan alleen en vaak is het erg rustig, dan heb ik tijd om aan opdrachten voor school te werken en gewoon een beetje te chillen. Me like! / Toen de laatste nachtdienst erop zat ging ik samen met mijn moeder naar “Jesus Christ Superstar” in Ahoy. Vroeger was dit een film waar mijn moeder heeeel erg fan van was. Ik zag op Vakantieveilingen 2 tickets voorbij komen, boodt €22,- en toen waren ze van mij. Ik heb mijn moeder er echt zo blij mee gemaakt, ze heeft me wel 38335 keer bedankt voor de fijne dag. Zoals je op de foto ziet was ik nog wel een beetje slaperig, het was namelijk een middagvoorstelling en ik had de nacht ervoor nog nachtdienst gehad.

Let’s go to the be-each, let’s go get away. Haha, begin deze maand werd het opeens heel lekker weer en het was al heel lang geleden dat ik met Nora op het strand was geweest. Ik ging samen met mijn moeder lekker wandelen op het strand en aansluiten lunchten we bij een strandtent. Het was toen al heerlijk warm en we konden lekker buiten zitten. Ik hou echt van dat soort dagen. / Ik doe veel samen met mijn moeder, maar ook met mijn vader heb ik een hele goede band. Samen gingen we even naar de winkels en ik trakteerde op iets lekker bij Brownies&Downies. Ik ben ZO’n fan van die keten, het is een restaurant waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Het eten is echt heel erg lekker en ik vind het ook super goed dat mensen met een beperking op de ze manier kunnen werken.

Toen werd het écht mooi weer! Ik kon eindelijk dit jurkje dragen wat ik kocht bij Urban Outfitters. Deze foto is gemaakt op de dag dat Feyenoord kampioen werd. Vantevoren had ik bedacht dat ik wel naar de huldiging wou gaan maar het was zo bizar druk dat ik dat maar niet heb gedaan. Ik ben trouwens ook helemaal geen echte voetbalfan…. / Oma kwam naar ons toe om wat cadeautjes voor mijn verjaardag te kopen. Toen ze aankwam had ze een rood gezicht en vertelde ze gevallen te zijn. We dacht dat het wel mee zou vallen maar ze bleef veel pijn houden aan haar arm. Uiteindelijk eindigden we op de SEH en bleek ze een scheurtje in haar spaakbeen te hebben. Ze moest een drukverband en mocht het niet teveel belasten. De dag ging dus iéts anders dan we gedacht Dhadden…

Zo’n fan van deze schoenen.. <3 Ik kocht ze op vakantie in Enschede en probeer ze een beetje te bewaren voor het nette. Ze zijn van lichtgrijs suède en dat wordt zooo snel vies. Het enkelbandje kocht ik bij MyJewellery, ik vind enkelbandjes altijd zo’n zomerse vibe geven. / En toen was ik jarig!!! Op zaterdagavond kwamen mijn vriendinnen en had ik een soort “high wine” georganiseerd. Ik had allerlei hapjes gemaakt, veel wijn, een Kippiepan en stokbrood. Het was echt een super gezellige avond.

Natuurlijk moest er ook een groepsfoto gemaakt worden. We maakten er wel 60 maar geen een was goed genoeg… Uiteindelijk dus niet verschenen op Instagram enzo. / Tegenwoordig is in onze vriendengroep de “trend” om iets te vragen wat je graag wil hebben. Zo kochten we voor andere vriendinnen mooie oorbellen, een ring enz. Ik wou heel graag een polaroid camera en vroeg deze dus aan mijn vriendinnen. Ik was écht verrast dat ze het ook gekocht hadden en ben er super blij mee 😀 Thanks liefjes!

Zoals je aan mijn gezicht kan zien smaakte de wijn heerlijk…. Haha. Ik krijg altijd zo’n lelijk gezicht als ik gedronken heb, mijn ogen gaan hangen ofzo. / Natuurlijk meteen de polaroidcamera getest en het is echt heel leuk om daar foto’s mee te maken, love it.

Op zondag de 21e was ik natuurlijk echt jarig! Het was die dag echt heel mooi weer en we konden de hele dag buiten zitten. Er kwam super veel familie en vrienden en ik heb echt een hele leuke en fijne dag gehad. Van oma kreeg ik een heel mooi horloge van Cluse en ook een kettinkje wat van mijn overgrootmoeder is geweest. Omdat ik 21 ben geworden vond ze dit een mooie leeftijd om het aan mij te geven. Heel bijzonder!

De dag na mijn verjaardag was ik ook nog lekker vrij en gingen we barbecuen. Ik vind dat altijd zo leuk en zomers, en natuurlijk heeeeel lekker. / De hele week bleef het nog warm en dus ging ik gezellig met vriendinnen naar de Kralingse plas. Het was echt heel mooi weer en we hebben daar een tijdje lekker gelegen. Het zwemwater was alleen heel vies dus daar heb ik me maar niet aan gewaagd.

Nadat we lekker in de zon hadden gezeten gingen we heerlijk barbecuen. Mijn vriendinnen hadden een wegwerpbarbecue (wauw, mooi woord) gekocht bij de Action en dat ging echt heel goed! Het was een super gezellige zomeravond zo met elkaar. / Het is weer mei en dat betekent ASPERGES! Samen met mijn ouders ging ik asperges eten in het plaatselijke restaurant en het was weer goddelijk. Het was nog steeds prachtig weer en dus konden we buiten zitten. Jammer dat asperges altijd maar zo kort verkrijgbaar zijn….

En natuurlijk hoorde daar ook wijn bij! Omdat het in het dorp is kunnen we lopend naar huis en dus gaat er altijd wel de nodige wijn doorheen. We zullen maar zeggen dat het “met de paplepel ingegoten” is. Hahaha. / Tegenwoordig laat ik Nora weleens even buiten zitten bij de supermarkt. Ik doe het alleen als ik iets kleins nodig heb en niet te lang weg ben, anders vind ik het zielig. Maar kijk nou hoe schattigggg <3 Als ik dan buiten kom en ik zie haar zo zitten smelt ik spontaan.

Zo dat was alweer de maand mei! Het was echt een maand met heel veel lekker weer en weer heel veel leuke en mooie momenten. Ik hoop dat in juni het weer mooi blijft en er weer heel veel fijne dingen gaan gebeuren.

Hoe was mei bij jullie?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

1 reactie

 • Beantwoorden
  marja
  2 juni 2017

  Hoi Marjolein…wat een leuke maand heb je gehad ik heb een gedeelte al meegekregen van
  je trotse moeder natuurlijk maar ik mis wel een stukje in je verhaal wat je in t begin ook noemt over
  verliefdheid??

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.