Persoonlijk

Daar ben ik weer!

Jeetje, dat was een lange en niet geplande blogstilte. Het laatste wat jullie van me vernamen was dit ik op vakantie ging en sindsdien werd het eventjes stil. Ik had moeite om na de vakantie de draad weer op te pakken. Ik had wel een aantal concepten klaarstaan maar het niet het idee dat ik er met toewijding en enthousiasme aan kon schrijven. Ik heb het bloggen dus maar gewoon even links laten liggen tot het moment dat ik er weer naar verlangde. En dat was nu.

Vakantie in Egypte

Ten eerste: de vakantie. Ik ben samen met mijn moeder 10 dagen in Egypte geweest en we hebben het echt heerlijk gehad. We zaten in een heel mooi resort waar we echt geweldig behandeld zijn. We hebben helemaal niks hoeven doen: iedere dag werden onze kamers schoongemaakt, we konden de hele dag eten en drinken en zelfs de handdoeken in het zwembad werden voor ons neergelegd. We hebben vooral heel erg gerelaxt en uitgerust maar ook een paar excursies gedaan. We zijn een dag met een boot weggeweest, waar ik heb gedoken en gesnorkeld. Ik vond het duiken best spannend en in eerste instantie wist ik niet of ik het wel wou. Echter dacht ik “Als ik het ooit wil doen is nú de kans” en dus ging ik 🙂 Wat voor mij wel een beetje lastig was, was dat de Egyptische mannen nogal veel aandacht aan mij gaven en ik niet eens rustig op het strand kon liggen. Telkens werd ik aangesproken “What’s your name? You’re so beautiful”, ik denk dat dit wel 35x is gebeurd. Ondanks dit hebben we het toch wel fijn gehad hoor.

Mysteryland

Afgelopen weekend ben ik naar Mysteryland geweest. In 2015 was ik er al eens geweest en dat was echt een van de beste dagen van mijn leven. Het is een geweldig festival waar je je echt even in een andere wereld waant. Dit jaar ging ik een heel weekend en dat was ook ontzettend tof. Vrijdagmiddag rond 14:00 arriveerden we en zondagavond gingen we weer naar huis.  Ik wil er binnenkort nog een uitgebreider blogje over schrijven maar ik was he-le-maal kapot maandag. Een weekend festival is echt heel leuk want je kunt rustig opstarten, op je gemak naar het festivalterrein gaan en wanneer je het zat bent ga je gewoon (even) terug naar je tent.

Weer aan de studie

Inmiddels ben ik sinds een paar dagen begonnen op Hogeschool Rotterdam om de HBO-V weer te vervolgen. Ik ben echt zo blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ik merk nu (na 3 dagen) al dat ik veel meer wordt geprikkeld dan op het MBO en me echt veel beter op mijn plek voel. Het probleem wat ik op de Haagse Hogeschool had met stageplekken heel ver weg is ook opgelost want nu zit ik veel meer in de buurt. Niets staat me dus nog in de weg om het succesvol te gaan vervolgen 🙂

Ik ben bezig met nog wat blogjes over de vakantie in Egypte en ook aan Mysteryland wil ik nog een blog wijden. Vandaag ga ik naar school en donderdag en vrijdag ben ik lekker vrij en zal er hoogstwaarschijnlijk weer iets online komen. Vanaf komende dinsdag komt er ook weer gewoon iedere week een diary online.

Hoe was jullie zomervakantie?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Joyce - Lemonylifenl
  30 augustus 2017

  Soms is het logisch om even een blogstilte te houden, maar fijn dat je het nu weer wilt oppakken! Klinkt in ieder geval als een heerlijke vakantie dat je hebt gehad! Veel succes met school!

 • Beantwoorden
  Sammie
  30 augustus 2017

  Oh die mannen klinken bloed irritant maar fijn dat jullie toch een goede vakantie hebben gehad!

 • Beantwoorden
  Eva
  1 september 2017

  Wat gaaf dat je naar Egypte bent geweest! Dat lijkt me zo’n mooi land <3 snap wel dat je het duiken in het begin spannend vond, maar echt knap dat je het hebt gedaan. Ik weet niet of ik het zou durven. En ben je inmiddels een beetje bijgekomen van Mysteryland? 😉 haha!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   1 september 2017

   Haha ja inmiddels gelukkig wel! Egypte is inderdaad prachtig 🙂

 • Beantwoorden
  Vaya
  7 september 2017

  Alles op z’n tijd. No hurru. Zoals je al zei: je moet pas gaan schrijven als je je daar goed bij voelt en inspiratie hebt. Soms duurt dat nét even iets langer. Maar dat snappen wij allemaal best wel. Maakt het nòg leuker wanneer er dan wél weer een blogje van je online komt✨☺️

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.