Diaries

DIARY | De laatste weken zomervakantie

Hey! De diary’s waren even verdwenen van mijn blog door de vakantie. Omdat ik het zelf een van de leukste artikelen vind om te maken en hij ook door jullie geliefd is, wilde ik toch weer beginnen met de diary’s. Door wat (positieve!) veranderingen in m’n leven is het bloggen er de laatste weken een beetje bij ingeschoten, tijd om daar verandering in te brengen. De laatste weken heb ik niet heel bewust iedere dag foto’s gemaakt en dus zullen het was bij elkaar geraapte foto’s zijn van de laatste weken.
We beginnen dan maar meteen met deze foto, die ik maakte op het vliegveld van Den Pasar (Bali). De vakantie was voorbij en dat maakte me toch echt wel een beetje triest. Eigenlijk nergens voor nodig, want ik heb een super mooie tijd gehad en weet zeker dat er in de toekomst nog veel meer mooie reizen aan komen. Woensdag 15 augustus ben ik weer thuis gekomen en gelukkig was het toen in Nederland ook mooi weer, dat zorgde ervoor dat het wennen iets makkelijker was.
Nog even een paar throwbacks hoor! Dit was bij het Tobameer en deze plek was echt prachtig. In het Tobameer ligt een eiland (Samosir) en hier hebben we ook een paar nachten overnacht.
En dit is ook wel even een throwback waard! Deze pizza aten we in Bali en was echt mega groot maar zó lekker. Het tentje waar we dit aten heette “Pizza é birra” en je kon hier hele pizza’s bestellen maar ook alleen punten (wellicht een beter idee als je niet zoveel honger hebt). Ik zal er in m’n uitgebreidere Indonesië posts nog verder over vertellen.
Afgelopen week was ik even in de stad en zag ik deze luiaard merchandise bij de Urban Outfitters. Ik maakte meteen een foto voor mijn vriendin Jahra omdat deze dieren haar spirit animals zijn. Die middelste mok is ook echt super leuk maar helaas was het allemaal wel vrij prijzig. Eenmaal weer thuis stond nieuwe seizoen van “Orange is the new black” online! Ondanks dat ik eigenlijk nog met het 2e seizoen van 13 reasons why bezig was kon ik het niet laten om alvast te beginnen met kijken. Meteen in de eerste aflevering gebeurde het bovenstaande en dacht ik echt even “wat ben ik eigenlijk aan het kijken?!”. Gelukkig blijkt het nog steeds de meest toffe serie te zijn. Zijn jullie al begonnen aan het nieuwe seizoen OITNB?
Gelukkig was het nog mooi weer de week na Indonesië en kon ik nog lekker zomerse kleding aan. Deze schoenen zijn Vans Oldskool platform en kocht ik in Londen. Ik vind ze super leuk maar m’n voeten moeten er nog wel even aan wennen (soms heb ik een beetje blaren). Hopelijk gaat dat na een tijdje weg. Jullie mogen me uitlachen maar ik at voor het allereerst sushi! Ik ben niet echt een visliefhebber en dacht dus ook dat sushi niet echt iets voor mij zou zijn. Momenteel ben ik steeds meer vis aan het proeven en vond ik de sushi ook super lekker. Ik nam ook wat gegrilde dingen en dat was ook heerlijk. Het enige puntje is dat we ons een beetje hadden verkeken op de hoeveelheid en uiteindelijk met een nog hele volle tafel zaten terwijl we eigenlijk al wel een beetje genoeg hadden. Ik moest er ook weer aan geloven: werken! Al die mooie reizen betalen zichzelf helaas niet. Ik werkte een avonddienstje van 18:00 tot 23:30 en eigenlijk was het wel weer leuk, alleen in het begin wel wennen. Het shirt is van het Hard Rock Café op Bali en nam ik voor mezelf mee als souvenir. Vorige week kwam mijn nichtje logeren. Het was al een hele tijd geleden afgesproken en nu was het eindelijk zover. Ik vroeg aan haar wat ze leuk zou vinden om te doen en bedacht zelf dat Plaswijckpark in Rotterdam wel leuk was. Uiteindelijk hebben we de eerste dag cupcakes gebakken en bij de McDonalds gegeten en de tweede dag zijn we naar Plaswijck geweest.
3x raden wat ik hier aan het doen ben…. 🙂 Ik wou heel graag nog een tweede tatoeage en had hier ook al een tijd een idee voor. Het is wederom simplistisch en subtiel, geen grote en uitbundige tatoeages voor mij hoor. De post over mijn eerste tatoeage komt er trouwens echt aan nu. Ik zal mijn nieuwe tatoeage ook nog uitgebreid laten zien over een tijdje.
Jummmmieee, deze lunch was echt heerlijk. Briochebrood met carpaccio, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, gedroogde tomaten en rucola.
Helaas ben ik de laatste week weer mega verkouden geworden en erg aan het hoesten. Mijn vriend (ja, dat is dus de ontwikkeling waar ik jullie nog over moet vertellen. Stay tuned…) nam Hot Coldrex voor me mee en dat werkte super goed. Ik wou het dus zelf ook kopen maar het is niet leverbaar bij onze Etos. Ik nam toen maar Citrosan en dat is eigenlijk hetzelfde. Gelukkig is het hoesten nu al steeds minder en gaat het alweer wat beter. Sinds Indonesië ben ik een stuk minder make-up gaan dragen. Ik merk dat ik het eigenlijk veel fijner vind om weinig tot geen make-up te dragen. Meestal gebruik ik nog wel eyeliner en mascara maar de foundation heb ik al weken niet meer aangeraakt. Wat ik ook merk is dat ik het ook “durf” omdat mijn huid op dit moment bestwel rustig en egaal is. Aaah, ik zag dat Belle en het Beest op Netflix stond en kon echt niet wachten hem te kijken. Toen hij in de bioscoop kwam wou ik hem eigenlijk al zien maar dat is er toen niet van gekomen. Ik was dus super blij dat ik hem eindelijk kon zien en hij was ook echt prachtig. Zelfs m’n vader (die normaal vaak halverwege iets anders gaat doen) heeft de hele tijd meegekeken. Nou, dat was ‘m voor deze keer! Het was een beetje warrig en van de hak op de tak maar vanaf nu hoop ik weer wekelijks (of in ieder geval tweewekelijks) een diary online te zetten. Komende maandag begint mijn stage in het ziekenhuis en ik ben heel benieuwd hoe dat gaat bevallen. Daarnaast heb ik dan nog twee dagen school. Cliché maar waar: de vakantie is super snel gegaan. Gelukkig is dat wel een goed teken en ben ik ook wel weer klaar om te gaan knallen. Voor nu nog een heel fijn weekend en tot de volgende keer! Heb je nog leuke plannen?

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Vaya
  2 september 2018

  Aahw die mok van die luiaard is echt super cute! Jammer alleen dat alles altijd zo duur moet zijn bij de Urban Outfitters…

  Allemaal weer mooie foto’s (zeker die uit Indonesië) en veel andere leuke dingen. Maar ben stiekem wel heel blij dat je weer terug ben in ons koude kikkerlandje en je niet heb besloten te emigreren naar Indonesië (waar ik je overigens geen ongelijk in zou geven)hihihi. Maar we hebben nu al veel quality-time in te halen ☺️, dus laat staan als je daar zou zijn gebleven. (Had ik wel een leuk vakantie adresje gehad haha). Nee hoor lekker hier blijven.

  Ps: gooi je foundation weg! You look so amazingly pretty and just a natural beauty without (any) make-up‍♀️

  XxX

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   4 september 2018

   Dankjewel voor je reactie lieverd <3 Urban Outfitters is echt te duur inderdaad altijd.. En tuurlijk emigreer ik niet, dat kan ik mijn bff toch niet aan doen! XX

 • Beantwoorden
  Jess
  2 september 2018

  Jaaa je bent terug! Leuke foto’s!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   4 september 2018

   Yessss, I’m back! Dankjewel <3

 • Beantwoorden
  Marja
  5 september 2018

  Je weet dat ik op de achtergrond je verhalen volg wat goed dat je zo’n mooie reis gemaakt hebt.. en daar zo’n leuk. Souvenirs aan overgehouden hebt hihi

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   6 september 2018

   Zo leuk dat je me op de achtergrond volgt!X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.