Diaries

DIARY | Hoogtepunten van november en december

Hoi lieve allemaal! Deze diary stond echt al heeeel lang in de planning en zo op de laatste dag van 2019 vond ik het toch wel echt tijd worden om hem met jullie te delen. Ik heb heel erg veel foto’s voor jullie klaar staan en klets jullie bij over de twee laatste maanden van dit jaar. Kijk en lees je mee?

Kijk nou <3 Nora maakt elke dag echt een feestje. Hier is ze net in bad geweest en dan vindt ze het altijd heerlijk om in dekentje gerold te worden. Wat schattig he?

Toen ik op een dinsdag moest werken, ging ik naar een client met mijn eigen auto. Ik deed de deur dicht en besefte me vervolgens dat mijn sleutel er nog in zat.. Ik had de deur dichtgedaan met het knopje aan de binnenkant en kon hem dus ook niet meer openmaken. Vervolgens moest ik teruglopen naar kantoor en belde ik m’n vader die een tijdje later gelukkig de reserve sleutel kwam brengen. Ik ging maar gelijk met hem mee en we gingen lekker lunchen. Ik heb al best veel club sandwiches op, maar deze was echt heel lekker. Dit was bij het Badhotel/Brasserie Lodgers in Rockanje, mocht je ooit in de buurt zijn 😉

Er kwam een super mooi pakketje binnen! Van fotocadeau mocht ik een foto op hout afdrukken. Ik koos voor deze, gemaakt op Sumatra bij het Tobameer. Ik vind de sfeer op deze foto echt prachtig en hij doet me denken aan die super mooie reis. Wanneer mijn kamer helemaal klaar is, ga ik hem ophangen en komt er nog een aparte blog over online.

Eten van HelloFresh! Een tijdje geleden namen we een abonnement en sindsdien hebben we het 2 of 3 keer besteld. Ik vind het enorm leuk dat je een box krijgt met alle ingrediënten erin met een heerlijke recept erbij. Toch moet ik wel eerlijk zeggen dat er niet altijd iets bij zit waarvan ik denk “wow!” en het best duur is.

Op een zaterdag in november nam mijn oma mij, mijn ouders en oom en tante mee uit eten! Ze woont in Rotterdam en we gingen eten bij “Petit restaurant” Louise. Het zit bij de Veerhaven wat echt een prachtige locatie is en ook aan de binnenkant ziet het er super leuk uit. De gerechten zijn geïnspireerd op de Franse keuken en het is er echt een beetje chique, op een goede manier. Mocht je echt een keer een avondje heel lekker uit eten willen, kan ik het zeker aanraden! Leuk weetje: ze wonnen de gouden pollepel, een prijs voor de beste recensie in het Algemeen Dagblad.

Het voorgerecht: een coquille! Mocht je dit nog nooit gegeten hebben: het is heerlijk. Ik was nooit zo’n fan van aparte dingen maar kan het steeds meer waarderen. Een coquille is een schelpdier maar heeft een hele lekkere structuur (niet zoals een mossel of oester) en met de juiste kruiden is het heerlijk.

Aaah mijn andere liefje! Noa komt sinds deze winter opeens heel vaak op schoot liggen en is de hele dag in onze buurt. Zo gezellig!

Dit boek jongens.. Ga dit lezen! Eerder las ik al “De Vliegeraar” van Khaled Hosseini en nu las ik “Duizend schitterende zonnen”, een prachtig boek wat zich afspeelt in Afghanistan en waar je helemaal in meegesleept wordt. Ik ben nog nooit heel erg ontroerd geraakt door een boek, maar bij deze voor het eerst wel.

Sinterklaas! Nora mocht stiekem weleens een stukje van een kruidnoot eten en dat vond ze echt heerlijk.

Wat een scherpe foto he? Ik kocht een nieuwe iPhone! Ik had de iPhone 7 maar de batterij daarvan ging nog maar heel kort mee en ik moest hem minstens 2x per dag opladen. Ik gebruik mijn telefoon wel veel, maar dat was wel een beetje overdreven. Met het oog op mijn vakantie naar Curacao en lang in het vliegtuig zitten e.d. vond ik het wel belangrijk om daarna gewoon bereikbaar te zijn en niet met een lege telefoon te zitten. Het werd de iPhone Xr in het zwart! Het is de eerste keer dat ik een zwarte iPhone heb, ik was altijd team wit maar die was er niet in 128GB op dat moment.

Ik ging Sinterklaas vieren bij mijn “zus” en dat was zó gezellig. De kindjes zijn helemaal into Sinterklaas en zwarte piet kwam zelfs langs. Ik kreeg deze gepersonaliseerde Blond mok van Sinterklaas! Zo blij mee!

Ik begon ook met het verven van mijn muur in de slaapkamer! Deze was limegroen (thanks to 11 year old me) en wilde ik nu heel graag oudroze hebben. Ik koos uiteindelijk voor de kleur “Florence” van Praxis en dan van het merk Perfection. Het is een super mooie kleur, maar wel heel lastig vast te leggen op camera.

Via bol.com kocht ik wat nieuwe Blond items, een beker en yoghurtbakje voor mijn moeder en voor mezelf deze mok! Blond heeft recent een “cat lover” en een “dog lover” mok gelanceerd. Ik had ze al een hele tijd op het oog en bestelde nu de dog variant. Ik hoop binnenkort ook de cat variant aan mijn collectie toe te voegen. Welke zou jij nemen?

Ik ging uit eten met mijn lieve oma, bijna 87 en still going strong <3 Ik ben haar enige kleinkind en we hebben een super hechte band. We gaan regelmatig lekker een hapje eten of ik drink een kopje thee bij haar. Altijd fijn!

Jongens, hier volgt een lifehack! Wist je dat de oplader van een Macbook (die van mij tenminste, een MacBook air) twee haakjes heeft die je kan uitklappen en waar je je snoer omheen kan doen? Ik niet en ik was zó verbaasd toen ik hierachter kwam. Laat het me weten of jij dat al wist of het nu juist ontdekt hebt 🙂

De kerstboom kwam een weekje na Sinterklaas! Ik kocht hem toen ik op de terugweg was van mijn werk en ging tanken. Toevallig was er daarnaast een hele grote schuur met allemaal mooie kerstbomen. Ik nam er eentje mee en dat was een goede keuze, hij staat nog steeds prachtig.

Als je mijn andere blogs hebt gelezen, weet je misschien dat we aan het verbouwen waren. Inmiddels is alles klaar en hangt ook de IXXI! Hij past echt perfect bij de groene muur.

Met Nora foto’s maken voor de kerstboom. Ik heb haar gelokt met wat snoep en toen bleef ze zó lief zitten <3 De uiteindelijke versie kan je trouwens terug zien op mijn Instagram.

En een foto maken voor de kerstkaart! Ik deed haar dit strikje om en bestelde persoonlijke kerstkaarten via Greetz. Ze zijn heel erg leuk geworden 🙂

Op een mooie zaterdag in Brielle met Noor en mijn vader. We moesten wat dingetjes kopen en besloten weer lekker ergens wat te lunchen.  Ook wilde ik even de camera van mijn nieuwe iPhone testen en hij maakt zulke mooie foto’s!

Een paar dagen daarna was mijn moeder jarig! Sorry mam, alle lezers weten nu hoe oud je bent geworden.. Maar de taart was heerlijk en de visite heel gezellig!

En toen was het kerstavond! Ik wilde graag wat leuke kerstfoto’s maken, en deze bij de kerstboom met Nora vond ik wel goed gelukt. Ik moest overdag werken en nog naar Rotterdam voor mijn minorproject, toen ik thuiskwam gingen we gourmetten en keken we naar Chateau Meiland.

Op eerste kerstdag sliep ik lekker uit en chillde ik de halve dag in mijn pyjama. Rond 16.00 gingen we richting Woerden om te eten in de Bistro van mijn nicht. Ik droeg weer eens lippenstift, Diva van MAC. Nog steeds mijn favoriet!

We aten een 6-gangendiner en het was zó lekker en goed. Dit was het toetje en we hadden ook een wijnarrangement. De volgende ochtend moest ik werken en dat was, op z’n zachtst gezegd, wel even pittig. Maar goed, we hebben het overleefd 🙂 Mocht je in Woerden zijn, ga naar Bistro Lokaal in de Voorstraat!

Na de kerst moest de raambekleding weg, we kregen namelijke nieuwe! Vix ging heel mooi in het raamkozijn zitten en daar moest ik even een foto van maken. De dagen tussen kerst en oud en nieuw had ik 3 avonddiensten en dat was best pittig, maar nu heb ik vakantie!!!

In werk natuurlijk in de thuiszorg en een voordeel daaraan is dat je van cliënt naar cliënt gaat. Ik reed in de auto en zag opeens deze prachtige lucht! Ik moest even stoppen om een foto te maken. Later die avond zag ik een hertje toen ik langs de duinen reed op de terugweg naar kantoor.

En ik sloot mijn derde en laatste avonddienst af met een lekkere ongezonde hap. Heerlijk!

Wat een jaar was 2019. Van intens verdriet aan het begin heb ik me kunnen herpakken en ben ik waar ik nu sta. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen van mijn blog, de support en de liefde! Ik hoop jullie in 2020 weer te zien en wens jullie het allerbeste. Maak van 2020 jouw jaar, doe de dingen die je altijd al wilde doen en laat niemand je tegenhouden in het bereiken van je doelen.

Een heel gelukkig nieuwjaar! Wat hoop jij mee te maken in 2020?

 

Ook leuk

4 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.