Diaries

DIARY week 37 | Regen, regen en nog eens regen

Hola! Een dagje later dan normaal, maar toch weer een nieuwe diary. Wat was het rotweer zeg deze week, het enige wat ik heb gezien is regen. Op woensdag had ik een “powerdag” op school, een soort over de streep. Deze week was eigenlijk best een beetje saai, ik deed niet zo heel veel bijzonders. Ik twijfelde zelfs om ik deze diary wel online zou zetten vanwege het gebrek aan spannende dingen. Omdat ik toch graag elke week mijn belevenissen deel is hier dan toch een nieuwe diary, volgende week beter toch? Kijken jullie mee?

Het is dinsdag! Ik ga eventjes naar school en haal daarna mijn moeder op om naar het ziekenhuis te gaan, ze moest voor controle van haar gebroken voet. Voor nu is er niet verder naar gekeken maar was het puur controle of het gips nog goed zat. Dat was gelukkig zo, tot 3 oktober moet ze nog door het leven met een gipsvoetje.

De titel van deze diary is dan wel “regen, regen en nog eens regen” maar deze week heeft toch de zon geschenen. Nora genoot er nog eventjes van, ze vindt het echt heerlijk om in de zon te zitten en naar schaduwen te kijken.

 

De enige foto die ik heb van woensdag is deze. Ik had een “powerdag” van school, dit was een dag om je medestudenten beter te leren kennen. Het was een beetje hetzelfde als over de streep, wat een tijd geleden op tv was. In het begin stond ik een beetje sceptisch tegenover maar het was wel een leuke dag. Aan het einde kom je erachter dat iedereen wel problemen of onzekerheden heeft, dit gaf een hele goede sfeer en vertrouwen in de groep.

Goedemorgen! Dit katje zoekt me de hele tijd op en komt kroelen als ik in bed lig. De hele zomer heb ik haar nauwelijks geknuffeld en nu het weer kouder wordt wil ze opeens bij me liggen. Gekkie.

’s middags haal ik m’n moeder op van haar werk. Ik had nog niet gegeten en ga snel eventjes naar de bakker om twee croissantjes te kopen. Nora gaat mee en ze blijft eventjes in de auto wachten. Ik had haar nog nooit echt alleen in de auto gelaten maar toen ik terugkwam lag ze gewoon te slapen.

Thuis kwam mijn beste vriendinnetje even langs om te kletsen en een kopje thee te drinken. Zie je haar mooie nagels?

Mag ik even huilen? Ik hou écht niet van regen en kou.

Dus dan maar lekker op de bank met dit levende kacheltje.

Ik ben echttt fan van mijn nieuwe trui van H&M. Deze foto maakte ik na mijn eerste ochtenddienstje via mijn nieuwe werk. Ik mocht zelf de diensten en locaties uitzoeken, er zijn veel open diensten. De locatie was echt heel erg leuk en het ging erg goed. Ik kom er zeker terug 🙂

Vrijdagmiddag even boodschappen doen met m’n vader. Ik ging echt stuk, op de weegschaal kon je groenten, fruit & indo scannen. Onder indo stonden de dingen als rode pepers enzo. Ik vond het zo grappig staan en voelde me als indo natuurlijk aangesproken.

Ik had al een tijdje last van acné op m’n gezicht. Op verschillende blogs had ik gelezen dat bietensap goed zou helpen tegen acné en dus kocht ik maar een fles. Het is niet lekker maar gemengd met een beetje appelsap is het wel te doen. Ben benieuwd naar het resultaat, m’n huid begint een beetje te verbeteren.

’s Avonds maakte ik een ovenschotel met broccoli, kip, spekjes, ui, paprika en rode pepers. Het was echt heel lekker 🙂

Lieve Nora <3

Niet zo lieve Nora. Hahaha. De laatste tijd heeft ze heel weinig zin om te wandelen. Soms als je haar een beetje aait gaat ze wel mee maar soms gooit ze écht haar kont tegen de krib zoals je hier ziet. Ik wou een andere route dan normaal lopen en dus ging ze in de verdediging. Ze bleef stokstijf staan met haar kont naar me toe… Ik kon roepen, aaien, aan de riem trekken, haar optillen maar ze ging niet. Iemand tips?

Zondagochtend moest Nora voor de laatste keer naar hondentraining. Ik nam deze keer kip mee en ze ging echtttt heel goed. Voor kip doet ze veel meer dan voor een “gewoon” snoepje. Nu is er eventjes een pauze en waarschijnlijk gaan we wel weer verder trainen over een tijdje. Vooral over hekjes springen, door tunneltjes rennen en dat soort dingen vindt Nora helemaal geweldig.

We kwamen deze knappe kat tegen tijdens het wandelen, ze deden echt lief tegen elkaar. Ook ging op zondag naar de sauna, het was zo ontzettend chill. Ik heb natuurlijk geen foto’s gemaakt maar ik ben gek op de sauna. Eigenlijk wil ik gewoon iedere twee maanden ofzo.

Maandag weer naar school! Ik deed deze blouse aan van River Island, ik was hem een beetje vergeten maar hij is wel heel leuk. Ik was al lekker op tijd klaar en ging daarna naar huis, we hadden geen warm water en dus kwam er een monteur voor de CV ketel. Gelukkig is alles nu weer in orde.

’s Middags even lekker wandelen met Nora. Het was echt lekker weer, helaas kwam er best een donkere lucht aan zoals je ziet. We liepen een heel rondje waar het nog gewoon droog was maar op het állerlaatste moment kwam er een hele donkere lucht aan en ging het keihard regenen.

Hier hadden we het nog naar onze zin maar 2 minuten hierna zijn we helemaal verzopen 🙁

Hahaha en zo zagen we eruit na een regenbui. Het regende zo hard dat de regen in Nora’s ogen kwam en ze niet meer verder wou lopen. Uiteindelijk moest ik haar dus optillen toen we naar huis liepen :’)

Ik hoop dat jullie deze diary toch nog een beetje leuk vonden ondanks dat ik niet zo heel veel spannende dingen beleefde. Komende week staan er weer wat leukere dingen op de planning en dus zal je komende dinsdag weer een nieuwe, bomvolle diary kunnen lezen op mijn blog.

Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Chelsey
  21 september 2017

  Verschrikkelijk he, al die regen? Gelukkig is het deze week alweer wat beter! Ieeeh bietensap, zo vies! Dat heb ik ook een tijdje moeten drinken vanwege mijn ijzertekort. Maar met appelsap lijkt het mij al een stuk beter haha.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   22 september 2017

   Jaaa het is inderdaad niet het lekkerste goedje wat er is, maar het is voor het goede doel 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.