Diaries

DIARY week 51+52 | Een hele fijne kerst & nieuwe fluffy jas

Leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog! Hopelijk hebben jullie een hele leuke kerst gehad en genieten jullie van de dagen tussen kerst en oud & nieuw. Ik moet dit weekend werken en ben daarna weer even een tijdje vrij. Ik heb hele fijne kerstdagen gehad en vind de dagen na kerst ook altijd wel chill. Kijk je weer mee naar wat voor leuke dingen ik de afgelopen twee weken deed?

Op maandag 17 december was mijn lieve mama jarig! Ze vierde het gewoon op de dag zelf voor een paar vriendinnen en mijn oma. Ze viert het eigenlijk nooit echt groots omdat iedereen het druk heeft met de feestdagen. Dat komt nog wel een keertje 🙂 Vorig jaar wou ze het helemaal niet vieren en had ik in het geheim een high tea georganiseerd, dat was zo leuk! Alright, dit jaar dus gewoon een hele gezellige dag met taart, hapjes en een wijntje.

Ik hoop dat ik dit jaar OITNB nog kan uitkijken. Ik ging zo stuk om dat hoofd van Red, ik vind het er wel een beetje nep uitzien.

Als het koud is en je lui bent wikkel je jezelf in een dekentje zoals Nora dat doet. Gelijk heeft ze toch?

Op woensdag ging ik naar de sportschool! Ik moet hier echt een routine in gaan vinden want merk dat ik het zó fijn vind en me daarna ook heel goed voel. Ik ging redelijk vroeg in de ochtend en het was toen nog heerlijk rustig. De vorige keer was ik rond 16.00 en toen was het iets te druk, vond ik. In het nieuwe jaar wil ik weer meer gaan plannen en ook het sporten alvast in de agenda zetten zodat ik de druk heb om te gaan.

Nora had dit nieuwe speeltje gekregen en heeft het nu alweer kapot gemaakt… Hij is inmiddels al 3x gerepareerd en kan nog wel even mee maar heel lang gaat hij het niet meer volhouden denk ik. Gekke Nora.

Op donderdag ging ik gezellig met mijn moeder naar de stad. Ik was al een tijdje niet meer in de stad geweest en vond het wel leuk om even rond te kijken. We aten ook allebei deze club sandwich bij een restaurantje vlakbij de Koopgoot. Hij was lekker maar zou er niet zo snel weer heengaan, deze sandwich kostte maar liefst €13,50 (als ik het me goed herinner) en dat vind ik écht heel veel.

En ik werd verliefd op deze witte fluffy jas! Ik twijfelde wel even om hem te kopen maar vond hem zo ontzettend leuk. Ze hadden hem ook nog in het bruin, die wordt waarschijnlijk minder snel vies maar vond deze me net iets leuker staan. Hij is heel lekker warm, fluffy en oversized. Ik woon er nu al in! Ik kreeg hem trouwens van mijn moeder, zo lief.

Bij Urban Outfitters zag ik deze teckel die je in de magnetron kunt doen en dan als een soort kruik dient. Zo cute! Hij keek me zo lief aan dat ik het bijna zielig vond dat ik hem niet meenam….

Op vrijdag en zaterdag had ik avonddienst op mijn oude stage. Het is zo fijn om daar weer terug te zijn. Ik droeg dit shirt met ogen en kreeg van sommige bewoners reacties. Eén mevrouw zei: “Goh wat een enge ogen op je shirt, ze zijn zeker allemaal wel geschrokken als ze zo worden aangekeken”.

CHRISTMAS IS COMING <3

Probeer maar eens een foto te maken van Nora voor de kerstboom. Dat lukte dus gewoon niet… Ze zag steeds schaduwen op de grond en ging daar dan naar kijken.

Chilling to the max!

Op maandag, de dag voor kerst, werk ik nog in de ochtend en ben ik lekker op tijd klaar. ’s Middags ga ik mijn vriend ophalen en doe ik voor het eerst mijn fluffy jas aan, hij is zoooooo fijn! Als we thuiskomen is ook mijn oma er en vieren we met z’n allen kerstavond.

Gourmetten, een paar cadeautjes, wijn, gezellige gesprekken, lachen en gewoon heel fijn samenzijn <3 Het is zelfs zo gezellig dat we alleen het laatste stukje van All you need is love zien. Een avond voor in de boeken!

Op eerste kerstdag eet ik samen met mijn vader! Als voorgerecht hebben we carpaccio (ZO lekker, ik wil dit wel elke dag eten), daarna varkensoester met aardappelgratin en witlof en als toetje crème brulee. Heerlijk! Ik vind het eigenlijk heerlijk om kerst lekker thuis te vieren en niet echt verplichtingen te hebben. Om eerlijk te zijn vind ik kerst best geforceerd en voel ik niets voor een verplicht samenzijn. Laat mij maar samenzijn met de mensen die het dichtst bij me staan, gewoon lekker thuis en relaxt.

Kerstontbijtje! Op tweede kerstdag ben ik met mijn vriend en chillen we lekker samen, heel fijn!

En toen was kerst voorbij en helaas begint dan al het knallen met vuurwerk…. Nora is hier heel erg bang voor en wanneer ze (ook al is het in de verte) een knal hoort, keert ze gelijk om naar huis. Het is zo zielig want ze wil echt wel wandelen maar is gewoon te bang. We kunnen niets anders doen dan het accepteren en haar goed uitlaten op de momenten dat het wél kan.

We zouden eigenlijk restjes Chinees eten, ik ben sowieso geen fan van Chinees en had er totaal geen trek in. Ik besluit dus maar even naar McDonalds te gaan en haal daar de Maestro burger, zoooo lekker.

Toen m’n moeder thuiskwam van werk deden we nog gezellig een spelletje. Ik hou niet zo heel erg van spelletjes maar vind het af en toe wel leuk.

Vrijdagavond ga ik naar een vriendin toe. We bestellen pasta en eten daarna Ben&Jerry’s op de bank terwijl we Netflix kijken. LUV IT <3 Deze B&J is trouwens heeeeel lekker met een laagje chocolade erop, ik kende het nog niet maar dit is mijn nieuwe favoriet.

Zo, dat was ‘m weer! Dit weekend werk ik en maandag is het alweer oudejaarsdag! Met oud & nieuw heb ik niet hele speciale plannen, want de dag daarna gaan mijn vriend en ik een nachtje weg. Verder ga ik met een vriendin mee als ze haar tatoeage gaat laten zetten en laat ik me verder lekker verrassen. Alvast een hele fijne jaarwisseling en bedankt voor het bezoeken van mijn blog, hopelijk tot ziens in het nieuwe jaar!

Heb jij een leuke kerst gehad?

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  30 december 2018

  Wat heb je weer een heerlijke relaxte week gehad zeg! haha net als de hond

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   31 december 2018

   Hahaha echt hoor!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.