Persoonlijk

Goede voornemens – 2016

9bbb7876cf23ec8c07ce13a9d5de6a97

Lekker cliché maar ook ik deel een aantal goede voornemens voor 2016! Een nieuw jaar is het perfecte moment voor goede voornemens en om iets te veranderen, toch? Vorig jaar heb ik geen goede voornemens gehad en het is ook niet dat ik het echt ‘nodig’ vind, maar er zijn wel een paar kleine dingetjes die ik zou willen veranderen.

 1. Gaan sporten. Dit is wel echt nodig, ik sport eigenlijk niet maar merk dat het me wel goed zou doen. Ik had een tijdje een abonnement op een sportschool maar dit vond ik helemaal niet leuk, dus heb ik het maar opgezegd. Ook vind ik Zumba heel leuk maar had ik geen zin om er alleen naar toe te gaan. Komend jaar wil ik eigenlijk gaan beginnen met hardlopen, ik heb alle spullen ervoor dus ik wil het echt gaan doen! Het lijkt me zo tof als je echt merkt dat je conditie aan het verbeteren is en je steeds verder kan gaan. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte : )
 2. Meer classy kleding kopen. 2015 was echt het jaar van de vesten en truien. Voorheen droeg ik vaak blouses maar afgelopen jaar is daar eigenlijk weinig van gekomen. Komend jaar wil ik weer wat mooie basic blouses aan mijn collectie toevoegen. Oversized truien zijn heerlijk maar niet voor elke dag!
 3. Wandelen. Zal ik jullie eens iets vertellen? Ik hou helemaal niet van wandelen. Toch is het een makkelijke manier om aan je beweging te komen. Ik vind het vooral altijd fijn om na het avondeten even een klein stukje te lopen ipv op de bank zitten. Dit wil ik echt vaker gaan doen dit jaar!
 4. Gezondere lifestyle. In 2016 wil ik mijn levensstijl iets gezonder gaan maken. Ik hou van lekker eten, niet van brood en niet van aardappelen. Opzich zijn koolhydraten ook helemaal niet zo goed voor je, maar ik hou dus bijvoorbeeld wél van lekkere broodjes, gebakken aardappeltjes en pasta. In 2016 zou ik graag meer groente willen eten en meer willen bewegen. Fruit vind ik wel heel lekker en eet is dus elke dag, groente is minder mijn ding en moet ik echt meer eten.
 5. Heeeel veel bloggen. En last but not least natuurlijk mijn blog! Ik hoop in 2016 heel veel mooie artikelen te kunnen maken en veel plezier aan bloggen te beleven. En dat jullie mijn blog natuurlijk met heel veel plezier mogen lezen <3

Dit waren mijn goede voornemens, ik hoop dat ik ze kan gaan waarmaken!

Wat zijn jullie goede voornemens voor 2016?
signature

 

 

 

 • Stay posted: Bloglovin’ – Instagram – Snapchat: marjoleinevr

Ook leuk

1 reactie

 • Beantwoorden
  Bodi
  5 januari 2016

  Goede voornemens! En ik herken me zo in nummer 2, maar ik ben nog niet klaar om mijn truien en vesten los te laten haha

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.