Persoonlijk

Hallo herfst! + life update

Yes, het is oktober en daarmee dus officieel herfst! Ik vind dat de zomer echt heel snel voorbij is gegaan, maar de herfst heeft ook wel weer z’n charme. Ik hou ervan om lekker op de bank te zitten met een dekentje terwijl ik een serie kijk en Nora lekker bij me ligt. Op het moment dat ik dit schrijf en deze blog online komt, ga ik naar John Mayer! Over een uurtje vertrek ik naar de Ziggo Dome met een van mijn besties en ik heb er ZO veel zin in.

John Mayer

Twee jaar geleden was ik ook bij het concert van John Mayer en dat was zo magisch en geweldig, ik denk dat vanavond ook weer zo tof gaat worden. Het concert belandde toen zelfs in mijn blogpost over de hoogtepunten van 2017, zie hier. Het was nog een heel gedoe om kaarten te krijgen omdat het na 1 minuut was uitverkocht, maar toch is het uiteindelijk gelukt via Ticketswap. Onderweg gaan we nog even iets eten en om 18.00 uur gaat de zaal open. We hebben zitplaatsen (helaas niet naast elkaar :'() dus we hoeven er niet zo mega vroeg te zijn. Het duurt waarschijnlijk tot 23.00 uur en dan ga ik héél erg nagenieten en mijn spullen pakken om morgen lekker op vakantie te gaan.

Vakantie!

Ik ga met m’n ouders en met Nora naar Duitsland. Ik ben heel vaak zonder mijn ouders weggeweest maar deze keer vond ik het wel leuk om met ze mee te gaan. Een beetje net zoals vroeger 🙂 Verder hoef ik 2 weken niet te werken en ben ik dus lekker vrij. In de zomer heb ik veel gewerkt en ik merkte dat ik echt heel erg aan vakantie toe was, ben zo blij dat het nu zover is! Op school gaat alles goed maar merk wel dat de combinatie van werken en mijn minor op school pittig is. Ik ga nu even 2 weken heel erg bijtanken en daarna weer heel hard knallen om alles te halen. Verder heb ik nog iets super leuks op de planning staan: begin januari ga ik naar Curacao om Renate op te zoeken! Het stond al op de planning maar nu heb ik officieel mijn ticket en verblijft geboekt. Ben nu al zo excited!

Zo, dat was een kleine update van mij. Verder zijn we ook nog aan het verbouwen én ben ik bezig met mijn gezondere lifestyle. Maar hier later meer over 🙂 Ik drink mijn thee op en ga me omkleden om naar de Ziggo Dome te gaan. Tot snel!

Ook leuk

10 reacties

 • Beantwoorden
  Anna
  11 oktober 2019

  Leuk om te lezen! Heel veel plezier alvast in Duitsland, geniet ervan!

 • Beantwoorden
  Suzanne
  12 oktober 2019

  Leuk om te lezen! Heel veel plezier in Duitsland!

 • Beantwoorden
  Rachel
  14 oktober 2019

  Wat gezellig dat je met ze mee gaat, ik zou dat ook gerust wel weer willen. Gewoon eventjes met mijn ouders kamperen in Italie, helaas heeft mijn vader sinds twee jaar parkinson en met de caravan rijden is geen optie meer helaas. Misschien dat wij met de caravan kunnen rijden en dan daar alles met elkaar opzetten zodat mijn ouders ook nog kunnen genieten.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 oktober 2019

   Wat een mooi idee om het dan voor je ouders te organiseren! Ik zeg doen 🙂 X

 • Beantwoorden
  Mei Qi
  27 oktober 2019

  Geniet nog van je vakantie en van je rust! En hoe leuk dat je naar Curacao gaat, nice!

 • Beantwoorden
  Dio
  27 oktober 2019

  Leuke update! En lekker ff op vakantie naar Duitsland.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.