Persoonlijk

Persoonlijke update | HBO-V stage, school en de lente komt eraan

Hallo lieve bloglezers! Zoals jullie merken is het een beetje stil op mijn blog. Dit is niet zonder reden: ik ben namelijk begonnen met stagelopen en heb het énorm druk. Inmiddels heb ik mijn 3e week er bijna op zitten en heb ik even de tijd en zin om een update te geven. Vandaag vertel ik jullie hoe het nu met me gaat en wat me allemaal bezighoudt.

HBO-V

Om bij het begin te beginnen: mijn studie en de daarbij horende stage! Met mijn studie gaat het goed en ik heb al mijn studiepunten tot nu toe gehaald. Op dit moment ben ik begonnen met stagelopen en dat is iets wat ik heel spannend vind. Door mijn vorige werk was ik best onzeker geworden maar gelukkig bleek dat nergens voor nodig. Het gaat heel goed en ik word heel erg gewaardeerd. Ik loop stage in de thuiszorg en kom dus bij mensen thuis om zorg te verlenen. Vaak gaat het dan om helpen met douchen, wassen, steunkousen aantrekken, medicijnen geven of insuline prikken. Iets wat ik natuurlijk in mijn opleiding heb geleerd en erg leuk vind. Uit stagelopen bestaat dus het grootste deel van mijn week nu, haha. Ik mag gelukkig zelf indelen wat voor diensten ik loop, dus kan ook weleens uitslapen.

Ontspanning

Verder probeer ik, naast het stagelopen, ook nog genoeg andere leuke dingen te doen. De weekenden hou ik nu vrij van werk en probeer ik te plannen voor familie, vriendinnen en ontspanning. Ook ga ik bijna iedere week nog naar yoga en ook dat is heerlijk. Ik merk dat de balans in mijn leven nu veel beter is. Als je me al langer volgt weet je misschien dat dat weleens anders is geweest. Omdat ik mezelf steeds beter leer kennen weet ik wanneer ik iets rustiger aan moet doen én weet ik dat ik de lat niet te hoog moet leggen. Ik merk dat ik nu, wanneer ik thuis kom van school of stage, ik juist energie krijg. Energie omdat ik zin heb om dingen aan te pakken, dingen te verzinnen en te verbeteren. Iets wat vorig jaar totaal weg was. Gelukkig komt ook het voorjaar er nu weer aan en ook dat doet me goed. Ik kan niet wachten tot de zon weer gaat schijnen en mijn jurkjes uit de kast mogen. Verder ben ik bezig met het creëren van toffe content en wil ik misschien mijn lay-out gaan veranderen.

De blog

Mijn blog ligt nu dus een beetje stil, puur omdat ik hele lange dagen maak en geen tijd heb om te bloggen. Er komt nog blog online over een samenwerking met MyJewellery, van wie ik hele mooie kleding mocht ontvangen. Daarnaast ben ik gevraagd om mee te werken aan een campagne over cybercrime en daarvoor is er een portret van mij gefilmd, maar daarover later meer 😉 Daarnaast vind ik het soms lastig om me te onderscheiden van de vele bloggers die er zijn. Ik hou niet zo van outfitfoto’s, heb dingen al gebruikt voordat ik er überhaupt foto’s van kan maken en hou er niet van om me te laten fotograferen in 18384 poses. Verder heb ik wél heel veel ideeën en zie ik ook in de bezoekersaantallen dat jullie mijn blog nog steeds lezen. Heel erg bedankt daarvoor en tot heel snel! ♥

PS: De diary’s zijn er eventjes uit omdat iedere week foto’s van mij in de auto naar stage nou eenmaal niet zo boeiend zijn. Mocht ik natuurlijk écht iets leuks te delen hebben, dan komt dat sowieso op mijn blog.

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.