Fashion&Beauty

High waisted jegging H&M

high waisted jegging

Jeans kopen, het blijft een lastig iets. Inmiddels heb ik er heel wat geprobeerd en blijft H&M toch wel een van mijn favoriete winkels. Een tijdje geleden schreef ik al over mijn favoriet: de H&M shaping jeans. Laatst scheurde in een week 2 broeken en had ik écht nieuwe nodig. Ik begaf weer naar de H&M maar hey, 3 broeken van €50,- per stuk zou wel een heel duur grapje worden. Ik besloot dus om maar gewoon iets uit de rekken te grissen en aan te trekken.

Zoals ik in het blogje over de H&M shaping jeans al zei vind ik het heel belangrijk dat je een broek bijna niet voelt zitten. Ook vind ik het heel belangrijk dat hij mooi strak zit en niet gaat lubberen rondom je knieën of enkels. Ik pas heel vaak broeken niet omdat ze niet over mijn billen heen gaan, ook stretch is dus een must.

High waisted begging H&M

high waisted jegging

Ik werd heeeel aangenaam verrast door de “high waisted jegging”. Hij belooft super stretchy te zijn, een goede pasvorm te blijven houden en ook nog een een hoge taille te hebben. Dat klinkt heel veelbelovend. Ik paste een aantal broeken in allerlei verschillende prijsklassen en moet eerlijk zeggen dat deze toch écht het fijnst is. Nu denken jullie natuurlijk “Ok, lekker boeiend?” maar het allermooiste aan deze broek is dat hij maar €19,99 was!!! Hij zit minstens net zo fijn als de shaping jeans, alleen is die meer dan 2x zo duur. Ik nam een zwarte en een blauwe mee en zit er nu zelfs aan te denken om er nog meer te kopen. Hij zit mooi hoog, rekt lekker mee en blijft toch mooi strak zitten. Wat mij betreft echt een topper!

Zouden jullie deze high waisted jegging willen proberen?

Volg op Bloglovin

PS: Bij een “jegging” moet ik trouwens meteen denken aan een soort legging die een beetje op een broek lijkt. Je weet wel, zonder zakken en zonder rits. Dat is bij deze gelukkig niet het geval: hij heeft gewoon een rits en ook kontzakken. Alleen de zakken aan de voorkant zijn nep.

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  sammie
  24 januari 2017

  Oh ik was toch al van plan binnenkort eens wat jeans te gaan passen bij de H&M dus de shaping en deze ga ik zeker even proberen.

 • Beantwoorden
  Jenn
  26 januari 2017

  Klinkt goed, die zou ik echt wel willen proberen ja.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.