Persoonlijk

Kletspraatje: Een blogstilte

Zo jeetje, wat is het de laatste tijd stil op mijn blog. Ik zal jullie eerlijk zeggen dat ik zo weinig tijd heb om te schrijven. Heel jammer want bloggen is ook zeker een ontspanning en grote hobby. Ik heb enorm veel concepten staan die allemaal nog uitgewerkt moeten worden, maar tijd…. Ik weet gewoon niet waar ik het vandaan moet halen, haha!

Blogstilte

Om te beginnen ben ik druk met mijn werk. De afgelopen weken moest ik écht veel werken en was ik vaak maar 1 dagje vrij tussendoor. Op dat ene dagje moet ik vaak echt even bijkomen of heb ik andere verplichtingen. Gelukkig is het de komende maand iets beter geregeld. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik net 3 nachtdiensten gehad. Ik kan gelukkig heel goed omschakelen qua ritme en slaap ook makkelijk overdag. Wat dat betreft vind ik het dus eigenlijk heel chill om in de nacht te werken. Nu ben ik lekker een paar dagen vrij, finally!

Verder ben ik veel aan het nadenken over hoe ik mijn blog wil gaan vormgeven. Ik wil toch wat meer persoonlijkere dingen gaan schrijven en ook over het afvallen wil ik zeer binnenkort meer updates gaan schrijven. Aan het eind van elke maand komt nog steeds een “Best of” online, die ga ik een dezer dagen maken voor de maand januari. Verder wil ik eigenlijk gewoon doorgaan zoals ik dat nu doe met bloggen. Ik ben trouwens aan het sparen voor een spiegelreflex camera om me nog meer toe te leggen op fotografie, hebben jullie nog tips?

Herkennen jullie dat trouwens, ik vind het zo lastig om privé en werk te kunnen scheiden. Ik moet soms nog opdrachten doen voor school en voor ik het weet zit ik daar nog een hele tijd aan te denken. Nu denk ik eraan om een uurtje per dag (wanneer dit nodig is) écht ervoor te gaan zitten, te doen wat ik moet doen en het daarna uit mijn hoofd te zetten. Nog zo’n dingetje: ontspannen. Zo lastig om even echt niks te doen en mijn hoofd leeg te maken. Ik wil weer meer gaan lezen en ook een momentje op mijn kamer met kaarsen aan en een korte meditatie oefening erbij doet me erg goed. Verder ben ik ook heel veel buiten met Nora en vind ik dat ook echt heerlijk. Ik ga zo lekker de stad in om cocktails te drinken met vriendinnen en morgen ga ik met Nora naar hondentraining.

Zo, dat was even kort hoe het nu staat in mijn leven. Hoe gaat het met jullie? Fijn weekend allemaal! 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.