Lifestyle Persoonlijk

Mijn blog heeft vakantie!

Hey! De laatste tijd merk ik dat ik, niet alleen qua werk en school, maar ook qua blog toe ben aan vakantie.  De woorden komen niet meer spontaan uit mijn vingers maar ik merk dat ik het moet “zoeken”. Het voelt alsof ik me forceer blogposts te schrijven. Omdat het midden in de zomer is en ik heel erg toe ben aan vakantie heb ik besloten mijn blog ook even vakantie te geven. Dat houdt in dat er een tijdje geen nieuwe blogposts online gaan komen.

Vakantie

Omdat ik zelf volgende week naar Indonesië ga, was ik toch al van plan mijn blog even stil te leggen. Eerst wou ik nog artikelen vooruit schrijven en inplannen maar ik heb inmiddels besloten dat niet te doen. Ik merk dat het me even teveel moeite kost en het voelt als geforceerd iets schrijven. Juist wat ik niét wil als ik blog. Goed, ik ben dus op vakantie en op mijn blog verschijnen geen nieuwe artikelen. Natuurlijk staan er inmiddels al honderden blogposts online die je kunt lezen 🙂 Kijk dus zeker rond in het archief als je op zoek bent naar leesvoer.

Mocht je graag foto’s willen zien van mijn reis naar Indonesië en op de hoogte willen blijven van mijn avonturen: dan verwijs ik je door naar mijn Instagram. Ik ben ook best actief op Instagram stories dus ook daar zul je me kunnen vinden, zou het leuk vinden jullie daar te zien! Ik vind het best een lastige beslissing, want ik heb mijn blog altijd bijgehouden ondanks vakanties en dergelijke. Toch merk ik dat het even nodig is en hoop ik op jullie support. Als ik terug ben van vakantie hoop ik weer vol inspiratie te zitten en weer snel nieuwe blogs online te kunnen gaan zetten.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne, zonnige zomer en tot gauw ♥

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Vera
  16 juli 2018

  Heel veel vakantieplezier! Maar dat moet vast wel goedkomen :p

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   17 juli 2018

   Dankjewel! Komt inderdaad helemaal goed 🙂

 • Beantwoorden
  R J
  18 juli 2018

  Een hele fijne vakantie!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.