Persoonlijk

Veranderingen en laatste loodjes

Lieve allemaal, het is weer even geleden dat jullie iets van mij lazen. Er is zo gigantisch veel gebeurd de laatste tijd dat ik jullie heel graag even bij wil praten. Ik schrijf dit terwijl ik met een kleedje op de bank zit en met mijn moeder bed & breakfast terugkijk. Buiten onweert het en Noor trilt omdat ze er bang voor is. De laatste weken waren bizar: ik heb een nieuwe baan aangenomen en zit in de afronding van mijn schooljaar: hierna kan ik gaan afstuderen! Door alles lag mijn focus niet meer op bloggen maar op werken, studeren en vooral slapen :’)

Over grenzen en aan jezelf denken

Ik heb het afgelopen 1,5 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt bij mijn huidige baan en me heel erg kunnen ontwikkelen. Echter kom je soms op een punt dat er verandering nodig is en dat je grenzen bereikt zijn. Ik heb altijd veel (extra) gewerkt en vaak mezelf en mijn school op de tweede plek gezet. Met het oog op mijn afstuderen en het feit dat ik merkte dat ik vaak moe was, hoofdpijn had en me gewoon niet chill voelde heb ik besloten dat er misschien iets moest veranderen. Na heel veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten om een nieuwe start te maken en een andere baan aan te nemen. Doodeng maar ik voel me heel sterk dat ik deze keuze heb durven maken! De afgelopen weken waren dus hectisch, naast dat dit speelde komt ook het schooljaar tot z’n einde en dat zorgt voor deadlines. Ik ben zó moe maar voel me gelukkig ook goed 🙂

Laatste loodjes

Goed, de laatste loodjes van dit schooljaar dus. Vanmiddag heb ik nog deelgenomen aan een workshop over wondzorg en dat is nu gelukkig allemaal afgerond. Nog twee eindproducten inleveren en een beoordeling en dan zit het erop. Het is best lastig om te focussen omdat ik ook best veel werk door grote tekorten op de werkvloer. Wat zal ik blij zijn als alles is ingeleverd en ik (hopelijk) alles gehaald heb! Omdat we dit jaar door corona natuurlijk niet op vakantie kunnen, vier ik dit jaar maar vakantie in eigen land. Moet eerlijk zeggen dat ik dat ook helemaal niet erg vind. In augustus ga ik met mijn moeder een paar dagen naar Maastricht en in september met mijn beste vriendin naar de Veluwe. Nu nog even die laatste loodjes en dan is het tijd om te relaxen, can’t wait!

Hoe gaat het met jou?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Marloes
  21 juni 2020

  Wat knap dat je een nieuwe baan durft aan te nemen! Jezelf op nummer 1 zetten is natuurlijk heel belangrijk, maar soms zo moeilijk. Leuk dat je naar Maastricht en de Veluwe gaat. Heerlijk om naar uit te kijken.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 juni 2020

   Ahh dankjewel, ja zo lastig inderdaad! Soms denk ik teveel aan anderen ipv aan mezelf, maar dit voelt als een goede keuze 🙂

 • Beantwoorden
  Suzanne
  22 juni 2020

  Jezelf op nummer 1 zetten is zo belangrijk en dat advies geven we anderen ook altijd, maar voor onszelf lijkt het altijd niet zo te gelden haha!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 juni 2020

   Haha nee inderdaad, dat is vaker met goede raad he.. Bij anderen lijkt het zo vanzelfsprekend maar voor jezelf blijft het moeilijk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.