Huis&Interieur Lifestyle

Mijn nieuwe keuken inrichten

mijn nieuwe keuken inrichten

Afgelopen weekend was het zover, de verhuizing! Vrijdag begonnen we met alvast wat dozen meenemen en losse spullen, zaterdag ook en zondag de grote dingen zoals de bank en mijn matras. Wat heb ik die verhuizing onderschat, het is niet alleen geestelijk behoorlijk heftig maar ook lichamelijk… Als ik dat had geweten had ik wel een week vrij genomen om daarna bij te komen en alles een plekje te geven. Helaas wist ik dat niet en roept de plicht, haha. Wat wel heel fijn is, is dat ik nu eindelijk dingen een plekje kan geven en het echt mijn huis kan maken. Zo begon ik vrijdag alvast met de keuken inrichten 🙂

De ideale keuken

Ik had heel erg graag een huis willen kopen en mijn ideale keuken zelf willen ontwerpen. Ooit hoop ik een keukeneiland te hebben, een quooker (ik drink heel veel thee!) en heel erg veel opbergruimte. Helaas heb ik dat nu nog niet zelf kunnen bepalen en moet ik het doen met de ruimte die er is, die overigens helemaal prima is. Bij Goergen keukens kun je zelf een moodboard maken, daarna kijken de medewerkers graag met je mee om uiteindelijk je droomkeuken te realiseren. Of dat nou een Siematic keuken is, of juist iets heel anders. De keukens zien er in ieder geval prachtig uit en ga ik zeker onthouden, wie weet ooit… Ik ben benieuwd waar ik dan uiteindelijk voor ga kiezen. Als ik voldoende opbergruimte heb ben ik in ieder geval al heel gelukkig! Ook vind ik een combinatie van strak en natuurlijk heel mooi, zoals wit of zwart gecombineerd met natuurlijke materialen.

Mijn keuken inrichten

Even terug naar mijn huidige keuken. Ik heb heel erg veel borden, glazen, schaaltjes etc. Veel kopen hoef ik dus in ieder geval niet meer. Het was best nog even puzzelen om alles op een handige manier in te richten, mede omdat ik onderin de keuken maar Ă©Ă©n kastje heb. Ik heb bij de Action een aantal mandjes gekocht, om zo kruiden en losse dingen makkelijk en overzichtelijk op te kunnen bergen. Eerst was ik van plan een kruidenrekje in de kast te maken, alleen moet je hier vaak voor boren en dat wil ik eigenlijk niet. Verder heb ik geprobeerd alles logisch in te richten, zo hoef ik niet alle kasten open te trekken voordat ik iets gevonden heb. De dingen die ik vaak gebruik op de onderste planken, zo kan ik er makkelijk bij. Deze borden van Blond kocht ik al heel lang geleden, maar mochten nu ook eindelijk meeverhuizen. Komend weekend wil ik echt gaan wonen in mijn nieuwe huis en zal ik alles echt “eigen” gaan maken.

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

 

 

 

Ook leuk

2 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.