Persoonlijk

Mijn vakantieplannen voor het komende halfjaar

vakantieplannen

Hoi vakantiegangers! Terwijl de zomervakantie nog niet eens echt voorbij is, ben ik alweer bezig met het maken van nieuwe vakantieplannen voor de rest van het jaar. Deze zomer ben ik een paar dagen naar Boedapest geweest en dat was een geweldige stedentrip! Verder heb ik deze zomer geen vakantie meer, maar wel in oktober en in januari. Ik vertel jullie graag wat mijn vakantieplannen zijn voor deze maanden, want die heb ik al!

Oktober – De Duitse eifel

Ik heb super goede herinneringen aan de vakanties met mijn ouders naar Duitsland. Ook ging ik een paar jaar geleden nog met mijn ouders weg in Nederland en dit jaar vond ik het wel weer leuk om mee te gaan. Ik wilde graag naar Duitsland en na wat brainstormen vonden we een leuk huisje in de Eifel. We dachten eerst aan de Moezel, hier gingen mijn ouders vroeger vaak naartoe. Uiteindelijk voldeed dit huisje aan onze wensen en ligt het ook dichtbij de Moezel. Nora gaat trouwens ook met ons mee, zó ontzettend leuk! Kan echt niet wachten om daar met haar te wandelen en haar mee te nemen de Duitse natuur in. Ik heb er mega veel zin in! Ik vind vakanties in Nederland/Duitsland altijd zo chill.

Januari – Curacao

Lees je dit goed? Ja je leest dit goed! In januari ga ik hoogstwaarschijnlijk naar Curacao!!! Het staat al jaren op mijn verlanglijstje en nu gaat het er eindelijk van komen. Een van mijn beste vriendinnen gaat een halfjaar stage lopen op Curacao en ik ga haar opzoeken. Het lijkt me heerlijk om hier de kou te ontvluchten en daar lekker in de warmte te zijn. Hoewel het terugkomen dan wel een beetje moeilijk gaat worden…. Ik heb tot nu toe nog niks geboekt omdat ik nog niet 100% zeker weet of ik vakantie heb van werk. Zodra ik alles zeker weet wil ik gaan boeken, ik gok dat dat in september zal zijn. Ik ga dan dus in mijn eentje vliegen, dat deed ik al eerder naar Italië toen ik 15 was en naar Zuid-Afrika toen ik 19 was.

Badmode in de winter

Als ik in januari naar Curacao ga, moet ik me ook nog eens even verdiepen in badmode. De bikini’s die ik nu heb zijn al best oud en een nieuwe zou dus zeker welkom zijn. Ik twijfel alleen nog welk model ik dan zou nemen.. Ik denk dat een triangelbikini het mooiste zou zijn, en dan het liefst in een leuk kleurtje. Deze van LASCANA vind ik bijvoorbeeld echt geweldig, ik zie mezelf er al helemaal in! Enige probleempje is dat ik in de winter waarschijnlijk heel wit ben, of zo’n knalkleur bikini dan een goed idee is..

Heb jij al vakantieplannen voor het najaar?

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.